Anmeldelse af Archer Online Spilleautomat

Spil Archer ved LeoVegas 

Spil Archer og vind hos LeoVegas

Spil type:Spil beskrivelse:
Spil det her:LeoVegas
Velkomstbonus: 125% op til 10000kr + 50kr No Deposit Bonus
Archer Free Spins: 200
Bonuskode: Brug Vores Link!

Normalt skal man bruge en bonuskode for at udløse en LeoVegas bonus. Men sådan er det ikke hos LeoVegas. Selvom de tilbyder op til 10000kr i velkomstbonus, behøver du ingen LeoVegas bonuskode for at få denne 125% bonus. Spil Archer online efter du har oprettet en LeoVegas konto, og foretaget din første indbetaling ved at bruge Skrill og få en 125% bonus op til 10000.

Foruden den 125% bonus på op til 10000kr, kan nye spillere også få 50 LeoVegas free spins.

Bare rolig, hvis du ikke har en LeoVegas bonuskode betyder det ikke noget. Du kan nemlig få en LeoVegas velkomstbonus på 125% og en gratis LeoVegas bonus på 50kr til at bruge på Archer spilleautomat – uden at bruge en LeoVegas bonuskode.

LeoVegas Velkomstbonus

Der intet bedre end at prøve Archer spillemaskine for gratis penge. Som ny spiller, har du chancen for det med en LeoVegas bonus som består af en 50kr gratis bonus, der kan bruges på samtlige Playtech spil. Endnu federe er det, at denne LeoVegas bonus ikke kræver noget indskud – du får de 50kr helt gratis. Indbetaler du minimum 50kr til din nye spilkonto, vil du få en 125% LeoVegas velkomstbonus. Alt du har brug for, er en ny spilkonto, og lyst til at spille på spilleautomater.

Hvis du indbetaler et minimum af 50kr, efter du har oprettet din spilkonto, kan du modtage en 125% LeoVegas bonus, op til 10000kr. Efter du har indbetalt 50kr, vil din saldo automatisk stige med 125% – i form af din LeoVegas velkomstbonus.

Spil Archer nu 

Præsentation

Vil du underholdes af en 243 måder at vinde spillemaskine, så spil Archer online hos LeoVegas allerede i dag. Med simpel men fin grafik, gavmilde bonus funktioner, 5 hjul og 243 måder at vinde, samt gevinster på op til 1250000kr, er du sikret en underholdende oplevelse. Archer er en elsket Playtech spillemaskine, med et sjovt Medieval tema.

Et spin på Archer spillemaskine kan give dig en linjegevinst på 1500 gange din indsats, udløse free spins, udbetale gevinster på op til 1250000, nyd Expand & Split featuren, det kræver kun en min. indsats på per gevinstlinje.

Archer Funktioner

Archer er mere end bare en spillemaskine som kun Legend fans vil være glade for. Lad os kigge på hvad Archer kan tilbyde.

Du finder mange underholdende features som bonus free spins samt 12 symboler inklusiv en wild og scatter på denne 243 måder at vinde spillemaskine.

Jackpot gevinsten er 1500 gange din linjeindsats. Udbetalingsprocenten på spillet er 94.99%.

Leder du efter et online casino hvor du kan åbne en gratis konto og vinde store gevinster? Så spil Archer online hos LeoVegas, der kan du både vinde kontante gevinster og åbne en gratis konto. Hos LeoVegas har du også mulighed for at downloade og spille Archer app spilleautomat på mobilen. Du kan endda få en god velkomstbonus.

Sådan kom Archer til

Da Archer udkom i 2010, var det Playtech der stod bag spillet. Efterfølgende har Playtech jævnligt opdateret dette 243 måder at vinde spil, for at Archer altid lever op til det efterspurgte niveau.

Archer’s Regler

Herunder ses en oversigt over reglerne for Archer:

 • Det kræver min. 3 ens symboler på en af de 243 betalingslinjer at kvalificere sig til en gevinst
 • Gevinster udbetales for gevinstkombinationer fra venstre til højre, undtagen for Scatter symbolet
 • Scatter symboler udbetaler gevinst uanset placering på skærmen
 • Får du wild symbolet kan det erstatte de 12 øvrige symboler undtagen scatter symbolet
 • Kun den største gevinst på en spillelinje udbetales
 • Free spins featuren på Archer udløser 7 free spins
 • Free spins kan også blive udløst under free spins runde
 • Gældende min. indsats er
 • Skulle der opstå fejl annulleres alle indsats og udbetalinger

Sådan virker Archer

På Archer er det målet at få min. 3 ens symboler på en aktiv gevinstlinje fra venstre til højre. Er du er ny på online spillemaskiner, eller bare på spillet her, kan vores Archer anmeldelse give dig et hurtigt overblik over hvordan du kan spille Archer online og vinde rigtige penge.

Før du kan gå i gang, skal du vælge hvordan og hvor du vil spille. Du kan modtage en 125% LeoVegas velkomstbonus, på op til 10000kr.

Flertallet vil gerne spille Archer for rigtige penge, fordi man kan vinde op til 1250000kr. Hos LeoVegas, kan du spille Archer direkte på deres site eller mobil site.

Hvis du kun vil spille Archer for sjov eller bare øve dig, så kan du gøre det gratis hos LeoVegas eller på din mobil. Du behøver ikke at downloade LeoVegas software.

For at starte Archer skal du blot klikke på Spin når du åbner spillet. Du kan ændre størrelsen af din indsats ved at indstille møntværdien. Således kan øge din indsats og samtidig beløbet du har mulighed for at vinde. Du skal dog mindst have 3 ens symboler på en spillelinje, og med 5 ens symboler udløses den største gevinst.

Når du satser på flere linjer, jo større er din chance for at få 5 ens symboler på en gevinstlinje. Du behøver ikke at bekymre sig om dette på Archer, da du altid vil satse på 243 måder at vinde. Det er også muligt at slå Turbo tilstand til og fra.

Følg guiden her for at spille Archer:

 • Til at starte med, skal du vælge hvor mange spillelinjer du vil satse på.

Spil Archer online med så mange aktive spillelinjer som muligt, for at øge muligheden for at vinde 1250000kr. Vi anbefaler derfor at du beholder alle 243 spillelinjer aktive i dette Playtech spil. På Archer er der 243 måder at vinde fordelt over 5 hjul. Der er 243 faste spillelinjer, hvilket betyder at du ikke kan vælge færre end det. Spil Archer online – der er god chance for at vinde 1250000kr på Archer’s 243 måder at vinde.

Linjerne her udbetaler fra venstre til højre, hvilket er det mest almindelige på 243 måder at vinde spillemaskiner. Udbetalingerne er ikke sjældne, hvilket mange ellers tænker når de ser et spil med så mange linjer her. Archer gevinsterne er ligeså store som på de bedste online 243 måder at vinde spillemaskiner.

 • Næste skridt er at indstille din møntværdi.

Playtech giver dig muligheden for at indstille værdien af hver mønt i Archer. Til tider kaldes det dog også for møntstørrelse. Det er ligetil, du skal bare bruge møntværdi knappen. Standardindstillingerne starter ved 0.1kr, hvilket er den mindste møntværdi, op til 2.5kr – den største møntværdi.

Med standardindstillingen er spillelinjerne sat til 243, samtidig kan du selv vælge den møntværdi du ønsker og udløse jackpot gevinst på Archer og stadig få din gevinstlinje indsats ganget med 1500.

 • Når møntværdien er sat til ønskede værdi, skal du vælge beløb for indsats per linje.

Playtech har valgt at holde mønt indstillingen på Archer låst – du kan altså kun satse per linje.

Når du spiller Archer vil alle 243 måder at vinde. Playtech har nemlig ikke gjort det muligt at ændre det. Måske det vil blive muligt i en anden version af Archer.

Du kan indstille alt med et klik på ‘Maks. Indsats’ knappen.

 • For at starte spillet klik på Spin knappen.

Dette vil starte alle 5 hjul, mens indstillingerne forbliver som du tidligere valgte dem på Archer. Ved at bruge autospil knappen kan du også starte Archer. Så behøver du ikke hele tiden trykke på Spin, men kan i stedet læne dig tilbage og nyde de 5 hjul der selv spinder op til 99 gange i træk.

 • Der er også en lyd og fuld skærm funktion, du bør indstille inden du går i gang med at spille Archer spillemaskine.

Med den første kan du udvide spilleskærmen og nyde Archer spillet i fuld skærm.

Et enkelt klik på mute-knappen vil slukke for lyden på Archer, så du kan spille i fred og ro.

På Archer har Playtech gjort det muligt at tilpasse, så du selv kan vælge lydstyrken.

Archer Symboler

Der er 12 symboler på Archer spilleautomat. Her er en liste over de højst udbetalende:

 • Archer
 • Lady
 • Monk
 • Lord
 • Ace
 • 9

Derudover vil du også finde:

 • Archer wild symbol
 • Archer scatter symbol
 • Scatter freespins symbol

Det symbol som giver den største gevinst , et slags jackpot symbol kan man sige, er Archer. Får du Archer 5 gange på de 243 måder at vinde kan du få 1500 gange din indsats udbetalt. Med en indsats på på alle 243 måder at vinde, giver 5 Archer symboler dig nemlig 1500 gange din indsats – eller 500000 mønter.

Billedet her viser Archer’s bedst udbetalende symbol:

Det næste symbol du skal håbe på at få er Lady. Satser du kr per linje, kan du nemlig vinde 1000 gange din indsats, og satser kr per linje og får 5 af disse symboler, kan du vinde helt op til kr. Derefter er der det gavmilde Monk symbol, som belønner dig med en gevinst på 750 gange din indsats selv med minimums indsats på kr per linje, men som kan forøge din saldo med kr hvis du satser maks. og 5 af dem fremkommer på en aktiv spillelinje.

Får du Lord eller Ace bliver din indsats ganget med henholdsvis 500 og 250. Får du 5 af det lavest betalende symbol: 9, vil du blive beløbbet med 100 gange din indsats.

Archer er attraktiv fordi den både har Wild symbolet samt et scatter symbol. Scatter symbolet vil erstatte de andre symboler i en vinderkombination. Alene, kan Scatter symbolet gange din indsats med 50.

Archer’s Scatter symbol udløser free spins.

Om Archer’s Linjer

Archer er en spillemaskine med 243 måder at vinde.

Vælg selv din møntværdi ved at indstille møntværdien på spillet.

Dette betyder, at der ikke er nogen egentlige betalingslinjer i Archer. I stedet, får du meget mere – 243 gevinstlinjer. 243 måder at vinde spil er simple. Enhver kombination med mindst 3 ens symboler på række, udbetaler, uanset hvor på de 5 hjul de lander. Det er næsten som om alle de 12 symboler er blevet scatter symboler.

På Archer som er et 243 måder at vinde spil, behøver du ikke bekymre dig om at slå betalingslinjer til og fra. Der vil nemlig altid være aktive 243 gevinst kombinationer. Indsatsen kan indstilles ved at bruge maks. indsats knappen.

Benyt møntværdi knappen for at indstille beløbet for din indsats på Archer.

Spil Archer ved LeoVegas 

Hvordan virker Archer’s betalingslinjer:

 • Betalingslinjerne udbetaler altid gevinst fra venstre til højre.
 • 3 ens symboler på en betalingslinje udbetaler gevinst.
 • På en spillelinje erstatter wild symbolet alle andre symboler for at give vindende kombinationer.
 • Scatter symboler giver gevinst på samtlige linjer.
 • Får du flere gevinster på samme betalingslinje er det kun den største der giver gevinst. Har du for eksempel fået to vinderkombinationer, er det kun den største af dem der bliver udbetalt.
 • Samtlige af de 243 måder at vinde på Archer er fastlagte. Det betyder at man ikke deaktivere dem, og at de derfor altid er aktive. Fordi alle spillelinjerne er aktive, vil der også blive udbetalt hver gang du får 3 ens symboler på en spillelinje.

Overblik over Archer’s Hjul

Playtech har valgt den almindelige retning for hjulene på Archer, altså nedad mod bunden af skærmen. Det betyder at det er let at følge de 5 hjul på denne ways to win, når du spiller for rigtige penge og spændt venter på gevinst.

På de 5 hjul, vil du se 12 standard symboler inklusive et wild og et scatter symbol.

Kan man vinde en fast Archer Jackpot?

Selvom du ikke kan vinde en fast Archer jackpot, er der mange andre goder som hyppige gevinster,, herunder 1500 gange linjeindsats. I mønter er maks. indsats per linje som kan udbetale gevinst på op til 500000 mønter. Så i kontanter kan du altså vinde 1250000kr for maks. indsats på mønter per spin.

Spillet’s Progressive Jackpot

Der er desværre ingen progressiv Archer jackpot. Dog kan det være at, dette Playtech spil er tilføjet til en jackpot på et af de casinoer som udbyder spillet.

Om Playtech’s Spilleautomater

Archer er ikke en helt almindelig spillemaskine. Den har nemlig intet mindre end 243 måder at vinde. Ovenfor kan du læse mere om hvordan det fungere med 243 måder at vinde i stedet for traditionelle betalingslinjer.

Er Playtech’s Archer en 3D Spillemaskine?

Archer er desværre ikke en 3D spillemaskine. Men det betyder ikke at Archer’s design er kedeligt. Playtech er kendt for god grafik, og Archer er ingen undtagelse. Derudover kan du også få gode gevinster – op til 1250000kr. Ikke dårligt, vel?!

Er LeoVegas download nødvendigt?

Gider du ikke bruge for meget tid når du skal prøve et spil. Så er LeoVegas et rigtigt godt valg, her er det nemlig ikke nødvendigt med Archer download. Prøv Archer eller et af Playtech’s andre interessante spil, gratis hos LeoVegas. Eller hvis du har mod på det så sats dine egne penge på Archer.

Hos LeoVegas får du hurtigt og nemt adgang til spillene, det er nemlig ikke nødvendigt med LeoVegas download. Så bare spil Archer direkte i din internet browser. Besøg LeoVegas for at teste Archer på forhånd, uden at oprette en konto. Men der er selvfølgelig fordele ved også at oprette en konto, så går du ikke glip af LeoVegas’s attraktive kampagner.

Guide Til Hvordan Knapperne Bruges

I dette afsnit kan du lære mere om knappernes funktioner på Archer og de fleste andre Playtech spil:

Start Knappen

De 5 hjul spinder ikke af sig selv, du skal klikke på Spin knappen. Men ligeså snart du har startet spillet, kan Archer udbetale 1500gange din indsats. Playtech har også inkluderet følgende knapper:

 • Maks. Indsats knappen som øjeblikkeligt indstiller din indsats
 • Turbo knappen – du finder en uddybende forklaring herunder
 • Fuld skærm
 • Kontrol til at justere lydniveauet på Archer
 • Mønt
 • Info ikon som viser dig Archer’s spilleregler og gevinstoversigten

Turbo Knappen

Med Turbo funktionen kan fremskynde udfaldet af spillet. Men gevinsterne forbliver de samme.

Brug Turbo funktionen på Archer, for at sætte farten op – enten under det almindelige spil, eller bonus funktionerne, som for eksempel free spins. Kommer du til at klikke på Turbo uden det var meningen, eller bryder du dig ikke om det hurtige spil, kan du bare klikke på den igen for at afslutte turbo tempoet.

Information Fanen

Klik på Information fanen for at læse mere om Archer’s spilleregler. Hold dig informeret om, hvordan du spiller denne Playtech 243 måder at vinde spillemaskine og få mest muligt ud af din Archer oplevelse hos LeoVegas.

Hvad er Autospil?

Autospil er en funktion der sætter spillet i gang, så du ikke behøver at klikke på Spin ved hver spin. Den stopper kun for at vise dig vinderkombinationerne, hvilket gør spillet endnu mere spændende, når du spiller Archer for rigtige penge. Selv hvis du spiller Archer for sjov, er det godt at vide at autospil funktionen er inkluderet som standard.

Generelt er autospil en af de mest brugbare funktioner, fordi du slipper for at trykke på Spin igen og igen. På Archer kan du slå autospil funktionen til og fra som det passer dig.

Min. Indsats

Har du lyst til at oprette en LeoVegas konto, som for eksempel de 10000kr, vil vi anbefale at du først orienterer dig om minimum indsatsen på Archer.

Archer har desværre ikke denne funktion, derfor må du indstille din indsats til minimum ved hjælp af Archer’s indstillinger.

Hvis du vil spille med den laveste indsats på 2.5kr per spin, skal du blot sænke antallet af aktive linjer til 243 samt møntværdien til 0.1.

På Archer er der et fast antal betalingslinjer, du kommer derfor automatisk til at satse på 243 måder at vinde linjer. Det vil også give dig større chance for at vinde Archer’s bonusspil samt store gevinster.

Maks. Indsats

For størst chance for at udløse jackpot gevinst samt ekstra features, skal du huske at bruge Maks. Indsats. Blot klik på Maks. Indsats knappen. Maks. indsats er mønter eller mønter på hver af de 243 måder at vinde spillelinjer. Maks. indsats i kontant afhænger af møntværdien. Da den maksimale møntværdi er 0.1kr, er den maksimale indsats 625kr.

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocenten kaldes også for udbetalingsprocent, og er en procentvis udbetaling beregnet over en længere periode. På 243 måder at vinde spillemaskiner varrierer den fra 93% til 96%. Det betyder at du gennemsnitligt kan vinde 96%, ikke at du vinder 96% af tiden.

Archer’s tilbagebetalingsprocent er desværre ikke helt tilfredsstillende – 94.99%.

Særlige Funktioner på Archer

Her på Archer finder du både et wild og scatter symbol, læs videre for få mere af vide om dem.

Scatter

På Archer kan du glæde dig over scatter symbolet der hedder Scatter. Det ganger nemlig hele din indsats med 50. Det kan starte en runde af free spins, og det er jo det vi alle venter spændt på.

Her ses scatter symbolet:

spil Archer gratis

Wild

Hold øje med wild symbolet, det vil hjælpe dig når du står og mangler et symbol i en vinderkombination. Wild symbolet erstatter nemlig alle andre symboler på Archer.

vind rigtige penge på Archer

Billedet her viser Archer’s wild symbol.

Ekspanderende Wild

Vær opmærksom på at Archer ikke har en ekspanderende wild. Ikke desto mindre, finder du andre elementer der nok skal fylde dine lommer.

Stacked Wild

Stablede wild symboler kan skabe flere gevinst chancer, men det finder du desværre ikke på Archer. Til gengæld du kan vinde op til 1500 gange din indsats i et enkelt spin.

Overlay Wild

Mens der ingen overlay wild er på de 5 hjul, kan du drage fordel af Archer’s andre funktioner. Som chancen for at løbe afsted med en gevinst på kr1250000.

Gevinstoversigt

Hvis du ikke kender dette spil med 243 måder at vinde, så bør du helt sikkert tjekke gevinstoversigten først. Lykkes det dig at få 5 af de samme symboler på en linje kan du vinde helt op til 1500 gange din indsats. Denne gevinst kan du opnå hvis du får Archer symbolet. Så det er dem du skal stræbe efter. Men du bør også være glad hvis du ser Lady symbolet, fordi det udløser en flot gevinst på 1000 gange din linjeindsats. Men får du ikke dem, er der stadig chance for at gøre det din spille tid værd. Hvis du får 5 af det tredje højst betalende symbol Monk, de vil belønne dig med 750 gange linjeindsatsen, og der er også Lord symbolet som udbetaler 500 gange. Og når hjulene nu drejer så hold øje med Ace symbolet, det vil nemlig gange din linjeindsats med 250. Men mislykkes alt andet,er der stadig det ydmyge 9 symbol som ganger din indsats med 100.

Archer online gratis Spil Archer nu 

Indsats Størrelse

Indstilling af din indsats størrelse på Archer er enkel, og der er et par forskellige måder at gøre det på:

 • Valg af møntværdi

På Archer kan du ikke ændre på antallet af linjer – der spilles altid med 243 aktive gevinstlinjer.

Hvor meget er Archer’s mønter værd?

Hver mønt du satser har en kontant værdi. Det er vigtigt at du ved hvordan du kan indstille den:

På Archer satser man med mønter. Men Playtech har gjort det muligt for dig, at vælge hvor meget hver mønt skal svare til i kr. Dette enkle spil har en knap – yes – som du kan bruge til at indstille møntværdien. Du kan vælge en møntværdi fra 0.1kr op til 2.5kr. Fordi det er et spil med 243 måder at vinde, kan din samlede indsats gå fra 2.5kr til 625kr, afhængigt af møntværdien.

Multiplikator Funktion på Archer

På nogle 243 måder at vinde spil er der en multiplikator som kan gange dine almindelige linjegevinster yderligere. Det er der dog ikke på Archer, men du kan stadig udløse Expand & Split bonusspillet.

Gratis Spins og Bonus Funktioner

Hvad tilbyder Archer?

Bonusser på Archer

Spil Archer hos LeoVegas 

Dobbelt eller Intet Funktion på Archer

Archer tilbyder også en særlig Gamble feature. Dette er en enkel og sjov måde at fordoble dine penge.

Interesseret i denne funktion? Sådan her fungerer Gamble: Hvis du vil satse din Archer gevinst med det samme, vil Gamble hjælpe dig med dette. Vælg en af de to muligheder – Red eller Black, og vælger du rigtigt, vil din Archer gevinst blive dobbelt så stor. Men Gamble vil tage det hele hvis du tager fejl. Gamble runden kan maksimalt udløse 5000 mønter. Hvilket er 12500kr i rigtige penge.

Kan man få Archer Free Spins?

Free spins er bare spins, som du ikke skal betale for. Men de Archer free spins som er en bonus funktion i spillet, bør ikke forveksles med LeoVegas free spins. Selvom LeoVegas giver 50 spins til alle der opretter en ny konto, kan du ikke bruge dine free spins på Archer. Men bare rolig, Playtech har sørget for at inkludere et ekstra Archer free spins spil. De free spins, eller gratis spins som de også kaldes, adskiller sig fra bare at spille den gratis version af Archer, fordi der betaler du ikke for dine spins, men du får heller ikke gevinsten hvis du får en vinderkombination.

Jep, det er korrekt. Spil Archer online og bliv belønnet med 7 free spins.

Det er ikke sikkert at du vil være tilfreds med de 50 LeoVegas gratis spins, som man kan vinde på Archer.Det positive ved disse gratis spins er dog at de giver en god gevinst: Er du ny bruger, kan du også få 50 spins på Starburst, Jungle Spirit: Call of the Wild når du tilmelder dig.

Det er nemt at udløse disse Archer free spins. Får du Scatter symbolet, vil du se Archer aktivere free spins funktionen og belønne dig med op til 7 free spins.

Visuelle Oplevelse på Archer

Selvom måder at vinde spilleautomater som dette LeoVegas spil altid fokusere mere på hyppige gevinster, vil Archer’s grafik uden tvivl fange din interesse. Foruden de 12 sjove symboler, er der forskellige funktioner der gør dig i stand til:

 • Se Archer’s gevinstoversigt
 • Indstille værdien af hver mønt
 • Indstille antal mønter per linje
 • Sætte Auto Spin i gang
 • Udvide spillet til fuldskærm
 • Vælge maks. indsats i et klik
 • Hæve/sænke lydstyrken
 • Mute Archer’s lydeffekter
 • Vælge Turbo tilstand
 • Gamble med din gevinst
 • Få adgang til Archer’s spilleregler

Kort sagt, er alt ved dette Playtech spil farvet af Legend temaet, inklusiv lyden. Derfor leverer Archer en autentisk stemning som mange LeoVegas spillere ikke kan modstå. Oven i det, kan du vinde 1500 gange din indsats. Så forstår du måske hvorfor Archer er så attraktiv. Men hvis du ikke bryder dig om Legend lyden, kan du klikke på mute eller lydstyrke knappen.

Archer for Rigtige Penge

Mens der er mange 243 måder at vinde spilleautomater hos LeoVegas der bugner af prangende funktioner, er Archer ikke en af dem. Intet der stjæler dit fokus fra at vinde 500000 mønter per spin, vel vidende at hver mønt er op til 2.5kr værd.

Spil Archer med rigtige penge:

Spil Archer online for rigtige penge, med en LeoVegas spilkonto. Det tager ikke mere end 5 minutter. Sådan kan du nemt kan oprette din LeoVegas konto:

 • Gå til LeoVegas’s website
 • Klik på Opret Konto
 • Udfyld de nødvendige informationer
 • Få en 125% velkomstbonus på op til 10000kr på din første indbetaling samt 50 free spins og 50kr gratis bonus
 • Foretag en indbetaling på minimum 50kr
 • Nu er du klar til at spille Archer med LeoVegas’s casino penge

LeoVegas’s Udbetalingsmetoder

Er du heldig at vinde på Archer, bliver pengene tilføjet din LeoVegas konto med det samme. Derefter kan de udbetales med Skrill. Du kan også kontakte LeoVegas support hvis du har spørgsmål vedrørende udbetalingsgrænser.

Ved at aktivere den gavmilde 125% LeoVegas bonus, accepterer du samtidig et gennemspilningskrav på 35. Det vil sige at du ikke kan udbetale din Archer gevinst, før dette er nået. Du kan læse mere om gennemspilningskravet i LeoVegas’s Vilkår & Betingelser. Det er ikke noget Playtech har inkluderet, så du finder ikke mere om det i Archer’s Info sektion.

Archer Gratis Version

Hvis det er første gang du skal prøve Archer, tilbyder LeoVegas at du kan prøve dette Playtech spil i en gratis version. Spil Archer online på mobil eller computer.

Vil du prøve Archer gratis? Så benyt LeoVegas’s spil for sjov funktion, og kan du godt lide Archer kan du altid skifte til rigtige penge. Indbetal derefter minimum 50kr. Spiller du for den laveste møntværdi på 0.1kr, kan du sagtens nå at blive underholdt. Specielt med en 125% LeoVegas velkomstbonus, som ikke kræver en LeoVegas bonuskode.

Kan man spille for sjov men vinde rigtige penge?

Kan man spille Archer gratis online, uden at indbetale, og stadig vinde penge? Hos LeoVegas, er selv det muligt. Du kan bruge din LeoVegas gratis bonus

LeoVegas Gratis Bonus til at spille Archer

Lige nu kan du få en LeoVegas gratis bonus på 50kr til at bruge på dette spil med 243 måder at vinde. Med denne bonus uden krav om indskud, kan du spille Playtech spil helt gratis. Alt du skal gøre, er at oprette en LeoVegas konto – gå til spillemaskiner, og brug dine 50kr på at vinde flere penge. Husk dog, at før du kan udbetale gevinst med denne LeoVegas bonus, skal du opfylde gennemspilningskravet. Archer kan give gevinster på op til 1250000kr, men du kan ikke udbetale gevinst før du har gennemspillet bonussen 35 gange.

Kan man spille Archer mobil?

Ja, du kan spille Archer mobil på din iOS, Android, Windows enhed via en app. Den skal bare downloades først, men så får du også adgang til et godt udvalg af Playtech spil. LeoVegas’s app giver dig en kanon mobil casino oplevelse. Og Archer app version kommer heller ikke til at skulle dig.

Hvis du bruger en iOS enhed, såsom en iPhone, skal du besøge iTunes eller download LeoVegas’s iOS app direkte på deres website. Det er præcis samme fremgangsmåde hvis du vil spille Archer på din iPad.

Har du en Android mobil eller tablet? Ikke noget problem! Du finder LeoVegas Android app i Google Play eller på LeoVegas’s hjemmeside. Og et par minutter senere er den downloadet.

Bare så du ved det – hvis en website prøver at sælge en LeoVegas eller Archer app, så er det fup. App’s er gratis, så lad være med at spild dine penge forgæves.

Kan man få Mobil Bonus?

Mobile spillemaskiner er kommet for at blive, hvilket gør det endnu mere mærkeligt at LeoVegas ikke tilbyder nogen form for mobil bonus. Som de fleste Playtech fans ved, er bonus til mobil spil en standard del af velkomstbonus tilbudet hos de mange casinoer. Lad os vente og se om LeoVegas i fremtiden vil inkludere en mobil bonus til Archer samt andre Medieval tema spil.

Største Gevinst på Archer

Hvad er den maksimale gevinst du kan få på Archer? Bare kig nærmere på dette Medieval relaterede spil’s gevinstoversigt ved at klikke knappen. Hvad du vil se, er at Archer – det størst udbetalende symbol – vil gange hver mønt du satser per betalingslinje med 1500. Med en indsats på mønter per linje og 2.5kr som møntværdi, vil du få 500000 mønter hvis 5 af disse symboler lander på en gevinstlinje.

Findes der Archer tips til at vinde mest muligt?

Da udfaldet af spillet altid er tilfældigt, findes der ingen Archer tricks der kan hjælpe dig. Gevinstchancen på dette 243 måder at vinde spil afhænger af to ting, Archer’s udbetalingsprocent samt LeoVegas’s house edge. Udbetalingsprocenten er Archer’s gennemsnitlige udbetalinger over en given periode, hvor house edge er den procentdel som LeoVegas i gennemsnit beholder.

Archer’s udbetalingsprocent på 94.99% er ærligtalt ikke imponerende. Vi ville have foretrukket at den som minimum var på 95%. Dog, giver det dig stadig en fair chance for at vinde LeoVegas’s gevinster.

Archer udbetaler hyppigt mindre beløb. Med en tilbagebetalingsprocent på 94.99%, er dine vinder odds på de 243 linjer helt fine.

Information om Playtech:

 • Website: www.Playtech.com
 • Speciale: Gaming Produkter & Software Løsninger, Online & Mobil Gaming Applikationer, Cross-Platform Management System
 • Etableret: 1999
 • Grundlægger: Teddy Sagi
 • Hovedkontor: St. George’s Court, 2nd Floor Upper Church Street, Douglas
Spil Archer ved LeoVegas