Spil Lucky Panda Online

Spil Lucky Panda nu 

Spil Lucky Panda online hos LeoVegas

Spil type:Spil beskrivelse:
Spil det her:LeoVegas
Velkomstbonus: 125% op til 10000kr + 50kr No Deposit Bonus
Lucky Panda Free Spins: 200
Bonuskode: Brug Vores Link!

En fantastisk ting ved at registrere sig hos LeoVegas, er at det ikke er nødvendigt med en LeoVegas bonuskode, heller ikke hvis du vil have en 125% LeoVegas bonus. Hertil kræver LeoVegas kun et mindre indskud på 50kr via din Skrill konto. Afhængigt af dit indskud, kan du få op til 10000kr som du for eksempel kan bruge på Lucky Panda.

Hvis du godt kan lide gratis ting, vil du helt sikkert elske LeoVegas for deres gavmildhed. Du får nemlig ikke bare en 10000kr 125% bonus, men også nogle LeoVegas gratis spins.

Bare rolig, hvis du ikke har en LeoVegas bonuskode betyder det ikke noget. Du kan nemlig få en LeoVegas velkomstbonus på 125% og en gratis LeoVegas bonus på 50kr til at bruge på Lucky Panda spilleautomat – uden at bruge en LeoVegas bonuskode.

Ny bruger LeoVegas velkomstbonus

Der intet bedre end at prøve Lucky Panda spillemaskine for gratis penge. Som ny spiller, har du chancen for det med en LeoVegas bonus som består af en 50kr gratis bonus, der kan bruges på samtlige Playtech spil. Endnu federe er det, at denne LeoVegas bonus ikke kræver noget indskud – du får de 50kr helt gratis. Indbetaler du minimum 50kr til din nye spilkonto, vil du få en 125% LeoVegas velkomstbonus. Alt du har brug for, er en ny spilkonto, og lyst til at spille på spilleautomater.

Men der er flere kampagnetilbud til Playtech spil. Hvorfor ikke bruge de gratis penge som LeoVegas tilbyder på Lucky Panda spillemaskine? Du skal blot indbetale et minimum af 50kr så vil du blive belønnet med en LeoVegas velkomstbonus på 125% oven i dit eget indskud.

Spil Lucky Panda hos LeoVegas 

Spiloversigt

Hvis du er på udkig efter spænding på en 1024 måder at vinde spillemaskine, så er Lucky Panda lige det du leder efter. Med simpel men fin grafik, forskellige bonus features, 5 hjul og 1024 måder at vinde som udbetaler op til 1250000kr, er du sikker på at få det sjovt. Spil Lucky Panda online – et af Playtech’s populæreste spil, med et Animals tema som Pandas fans altid vender tilbage til.

Lucky Panda spillemaskine giver dig chancen for at få ganget din indsats med 4000, vinde free spins, få kontante gevinster på op til 1250000, nyd Second Chance Scatter feature, alt sammen med en utrolig lav indsats per linje fra .

Lucky Panda Online Features

Lucky Panda henvender sig ikke bare til Pandas fans. Lad os se nærmere på hvad Lucky Panda rent faktisk tilbyder.

Der er mange underholdende features blandt andet bonus free spins samt 12 symboler med en wild og en scatter på denne 1024 måder at vinde spillemaskine.

Jackpot gevinsten er 4000 gange din linjeindsats. Udbetalingsprocenten på spillet er 95.5%.

Besøg LeoVegas og spil Lucky Panda online, så chancen for at vinde store gevinster lige om hjørnet. Du kan også downloade LeoVegas app, hvis du prøve Lucky Panda app spilleautomat på din mobil. Samtidig kan få en attraktiv velkomstbonus.

Historien bag Lucky Panda

Lucky Panda blev udgivet i 2012 af spiludviklere fra Playtech, som stadig i dag har licens på spillet. Playtech opdaterer samtidig regelmæssigt denne 1024 måder at vinde spillemaskine, så man altid får en god oplevelse på Lucky Panda.

Regler for Spillet

Her ser du en oversigt over reglerne for Lucky Panda:

 • Der skal som min. være 3 af samme symbol på en af de 1024 måder at vinde betalingslinjer
 • Alle kombinationer fra venstre til højre udløser gevinst, dog ikke for Scatter symbolet
 • Der bliver kun udløst gevinst på de aktive spillelinjer
 • Scatter symboler giver gevinst ved enhver placering
 • Et wild symbol kan erstatte de 12 andre symboler undtagen scatter symbolet
 • På hver spillelinje udløses kun den største gevinst
 • Gratis spins funktionen på Lucky Panda giver 210 gratis spins
 • Gratis spins kan tildeles igen under gratis spins runde
 • Mindste indsats er 12
 • Alle spil og gevinster annulleres ved fejl i spillet

Hvorledes spiller man Lucky Panda?

Er online spilleautomater nyt for dig eller kender du bare ikke Lucky Panda, så vil du her få et hurtigt overblik over hvordan du kan spille Lucky Panda spilleautomat online og vinde rigtige penge. I Lucky Panda spillet udbetaler symbolerne fra venstre til højre – hvis du har min. 3 sammenhængende.

Først, skal du vælge hvordan og hvor du vil spille. En 125% LeoVegas velkomstbonus på op til 10000kr, kan blive din.

Flertallet vil gerne spille Lucky Panda for rigtige penge, fordi man kan vinde op til 1250000kr. Hos LeoVegas, kan du spille Lucky Panda direkte på deres site eller mobil site.

Har du lyst vil prøvespille Lucky Panda for sjov, er det muligt helt gratis på LeoVegas også på mobilen. Her er det ikke nødvendigt med LeoVegas download.

Du kan starte med at ændre størrelsen af din indsats ved hjælp af møntværdien. Det kan få din indsats samt beløbet du kan vinde til at stige. Det gælder om at få min. 3 af de samme symboler på en spillelinje, og med 5 symboler udløses den største gevinst. Når du har åbnet spillet skal du blot klikke på Spin, så sætter de 5 hjul i gang.

Når du spiller på flere linjer i hvert spin, vil du også have større chance for at få 5 ens symboler på en aktiv spillelinje. På Lucky Panda ways to win kan du indstille antallet af aktive spillelinjer, du ønsker at spille på. For størst gevinst chancer, skal du spille på alle 1024 måder at vinde.

Lucky Panda trin for trin guide:

 • Vælg først, hvor mange spillelinjer du ønsker at spille på.

Lucky Panda har 1024 måder at vinde fordelt over 5 hjul. Du kan selv vælge imellem 64 til 1024 måder at vinde. Spil Lucky Panda online med så mange aktive spillelinjer som muligt, så du kan øge dine chancer for at vinde 1250000kr. Det anbefales derfor at du beholder 1024 spillelinjer aktive på Playtech’s Lucky Panda.

Her vil gevinsterne blive udbetalt fra venstre til højre, hvilket er det mest normale på 1024 måder at vinde spillemaskiner. Gevinsterne er alt andet end sjældne, hvilket mange tænker når de ser et spil med så mange linjer her. Lucky Panda gevinsterne er ligeså store som på de bedste online 1024 måder at vinde spillemaskiner.

 • Nu skal du så til at vælge værdien af hver mønt.

Playtech giver dig muligheden for at indstille værdien af hver mønt i Lucky Panda. Til tider kaldes det dog også for møntstørrelse. Det er ligetil, du skal bare bruge møntværdi knappen. Standardindstillingerne starter ved 2kr, hvilket er den mindste møntværdi, op til 10kr – den største møntværdi.

Mens spillelinjerne altid skal sættes til højeste antal hvis du vil vinde Lucky Panda’s jackpot, kan du indstille møntværdien til hvad som helst og stadig få din indsats på en gevinstlinje ganget med 4000.

 • Når din ønskede møntværdi er sat, så gå videre til valg af indsats per linje.

Playtech har fastsat antal mønter på Lucky Panda – du kan derfor kun satse per linje.

Man kan vælge at spille på alle 1024 måder at vinde, eller sætte antallet ned til 64. Brug spillelinje knapperne til at slå flere eller færre til.

Vil du indstille alt på en gang, så brug ‘Maks. Indsats’ knappen.

 • Når du vil starte spillet, klik på Spin knappen.

Dette vil starte spillet med de 5 hjul, samtidig med at indstillingerne på Lucky Panda forbliver som du tidligere satte dem. Du kan også benytte autospil til at starte Lucky Panda. Derved behøver du ikke trykke på Spin knappen, i stedet kan du blot kigge på at de 5 hjul automatisk spinder op til 99 gange i træk.

Hvis du får bonusspil, såsom free spins under autospil, vil denne ways to win stoppe og så fortsætte med bonusspil.

 • Inden du går i gang med at spille Lucky Panda spilleautomat, bør du også overveje indstillingerne for lydstyrken og fuld skærm.

Lucky Panda har ingen fuld skærm funktion. Dette burde Playtech få fixet, så man kan nyde Lucky Panda spillet i fuld skærm.

Der er heller ingen lydløs funktion.

Lucky Panda’s Symboler

På Lucky Panda spilleautomat er der 12 symboler. Herunder er en liste over dem der udbetaler bedst:

 • Orange Lemur
 • Snake
 • Tiger
 • Monkey
 • Ace and King
 • 10 and 9

Sammen med disse, finder du også:

 • Lucky Panda Logo wild symbol
 • Panda scatter symbol
 • Panda freespins symbol

Det symbol der giver den bedste gevinst, et jackpot symbol kan man kalde det, er Orange Lemur. Er du så heldig at få Orange Lemur 5 gange på alle 1024 måder at vinde kan du få udbetalt 4000 gange din indsats. Med en indsats på 72 på alle 1024 måder at vinde, vil 5 Orange Lemur symboler udbetale 4000 gange din indsats – eller 125000 mønter.

Herunder ses det højst betalende symbol på Lucky Panda:

Det næste symbol du skal ønske at få er Snake. For hvis du satser kr per linje, får du 1250 gange din indsats, og satser du kr per linje og får 5 af disse symboler, vinder du kr. Derefter er der også det gavmilde symbol Tiger, som giver dig 1000 gange din indsats selv ved mindste indsats på kr per linje, men som kan øge din saldo med helt op til kr hvis du satser maks. og 5 af dem lander på en aktiv spillelinje.

Monkey og Ace and King kan gange din indsats med henholdsvis 250 og 100. Det lavest betalende symbol er 10 and 9, men selv det vil give dig 50 gange din indsats, hvis du får 5 af 10 and 9.

Foruden wild symbolet, har Playtech inkluderet et Panda symbol. Dette symbol fuldender enhver vinderkombination på Lucky Panda. Men alene kan Panda symbolet udbetale en gevinst på 100 gange din indsats.

På Lucky Panda er der et Panda symbol, specielt til free spins.

Gevinstlinjer

På Lucky Panda spillemaskine er der 1024 måder at vinde.

Vælg selv din møntværdi ved at indstille møntværdien på spillet.

Der er altså ingen egentlige betalingslinjer i Lucky Panda. I stedet får du 1024 måder at vinde, nemlig 1024 gevinstlinjer. Med mindst 3 ens symboler på række, får du gevinst, uanset hvor symbolerne lander på de 5 hjul. Det virker næsten som om alle 12 symboler er scatter.

Når man spiller et 1024 måder at vinde spil, som Lucky Panda, er det ikke nødvendigt at slå betalingslinjer til og fra. Alle 1024 vinderkombinationer er altid slået til. Indstil indsatsen ved at bruge maks. indsats knappen.

Du kan indstille beløbet for din indsats ved at bruge møntværdi knappen på Lucky Panda.

Spil Lucky Panda ved LeoVegas 

Info om Lucky Panda’s betalingslinjer:

 • Lucky Panda’s betalingslinjer udbetaler fra venstre til højre. Så længe du har min. 3 ens symboler på en betalingslinje.
 • Wild symbolet kan erstatte alle de andre symboler.
 • Panda symbolet giver gevinst på samtlige betalingslinjer.
 • Kun den største gevinst på en betalingslinje bliver udbetalt. Du vil altså kun få udbetalt den største gevinst, hvis du får flere på samme betalingslinje.
 • Husk at aktiver alle betalingslinjer, ellers får du nemlig ikke gevinst på dem. En vinderkombination på en betalingslinje som ikke er aktiv, udbetaler ikke gevinst.

Spillets Hjul

Playtech har givet denne ways to win 5 hjul som spinder nedad, hvilket også er det mest almindelige. Lucky Panda henvender sig derfor til spilleren som gerne vil spille og vinde rigtige penge.

Det spændende spil Lucky Panda har 12 standard symboler, herunder et wild og et scatter symbol.

Findes der en fastsat Lucky Panda Jackpot?

Det er ikke unormalt, at 1024 måder at vinde spil ikke har en jackpot. Der findes heller ingen fast Lucky Panda jackpot, men i stedet kan du nyde godt af Orange Lemur symbolet der giver dig en gevinst på 4000 gange din indsats. Så du kan altså vinde helt op til 1250000kr for maks. indsats på 72 mønter.

Progressiv Jackpot

Der er desværre ingen progressiv Lucky Panda jackpot. Dog kan det være at, dette Playtech spil er tilføjet til en jackpot på et af de casinoer som udbyder spillet.

Hvad er fordelen ved Video Spillemaskiner fremfor Spilleautomater?

Lucky Panda er ikke en traditionel spillemaskine med 5 hjul og 12 betalingslinjer, men i stedet får du intet mindre end 1024 måder at vinde. Du kan læse mere om hvordan spillemaskiner med 1024 måder at vinde betalingslinjer virker ovenfor.

Er dette spil en 3D Spillemaskine?

Nej, men der er ikke stor forskel på Playtech’s almindelige spillemaskiner og 3D spillemaskine. Forskellen er meget større mellem deres spillemaskiner og klassiske spilleautomater. Lucky Panda er i hvert fald god kvalitet, så Playtech har uden tvivl investeret en del i dette spil.

Er LeoVegas download nødvendigt?

Et af de casinoer der udbyder Playtech’s spil, er det populære casino; LeoVegas. En af fordelene ved dette casino er at du ikke behøver at downloade LeoVegas software, for at spille Lucky Panda. Hos de fleste casinoer som udbyder Lucky Panda kan du prøve spillet gratis, for at se om det er noget for dig. Du kan prøve Lucky Panda gratis eller skifte til spil for rigtige penge på Lucky Panda.

Der er ingen grund til at bekymre sig om LeoVegas download. Hos LeoVegas spiller man nemlig bare i internet browseren. Spil Lucky Panda gratis, inden du satser dine egne penge. For hos LeoVegas kan du prøve en gratis version af samtlige Playtech spil, så du kan teste spillene inden du går i gang.

Knapperne på Lucky Panda

Lær hvordan du bruger knapperne på Lucky Panda:

Start Knappen

Den knap som uden tvivl bliver brugt mest på LeoVegas, hedder som oftest Spin eller Start. På Lucky Panda kaldes den Spin. Et klik på den og de 5 hjul begynder at dreje, hvilket betyder at du har chancen for at vinde 125000 mønter som forøger din saldo med 1250000kr. Klik på Spin og du er et skridt nærmere gevinsten. Der er mange andre knapper på Lucky Panda inklusiv:

 • Indstil antal mønter og spillelinjer
 • Brug info ikonet for at læse mere om Lucky Panda, såsom regler og gevinster
 • Benyt Maks. Indsats til at sætte din indsats til højeste beløb

Turbo Knappen

Hvis du ønsker at fremskynde udfaldet af dine gratis spins, så kan du bruge Turbo knappen.

Desværre har Playtech ikke tilføjet Turbo funktion på Lucky Panda

Information Fanen

Søger du mere dybdegående oplysninger om Lucky Panda, så kan du bruge Info knappen. Her har Playtech inkluderet de vigtigste informationer, så du kan få mest muligt ud af dit spil.

Hvad er Autospil?

En af de mest brugbare funktioner er autospil. Autospil sørger for at hjulene bare drejer, så du kan fokusere på vinderkombinationerne. Spillet bliver en smule sjovere, når du ikke hele tiden skal klikke på Spin. Læn dig i stedet tilbage og nyd synet af de 5 hjul, der automatisk løber afsted.

På Lucky Panda kan du bruge denne nyttige funktion, i stedet for for Spin knappen. Og du kan selv slå autospil til/fra som du har lyst.

Playtech har gjort det muligt at stoppe autospil automatisk, når du ønsker det. Du kan for eksempel vælge, at autospil skal afbrydes hvis der kommer gratis spins.

Min. Indsats

Når du har besluttet dig for at oprette en LeoVegas konto, samt få en bonus på 10000kr, bør du først finde ud af hvad minimums indsatsen er på Lucky Panda, hvis du vil spille for rigtige penge.

Da der ikke er nogen særlig knap på Lucky Panda til at indstille indsatsen til minimum, bliver du nødt til gøre dette ved hjælp af indstillingerne på Lucky Panda.

På Lucky Panda kan du spille med en møntværdi helt ned til 2kr. Så vil du spille med laveste møntværdi samt færrest spillelinjer, kan du spille for en kontant værdi helt ned til 24kr per spin.

Du kan sagtens satse på færre end de 1024 måder at vinde betalingslinjer, hvilket samtidig vil mindske din indsats. Du skal dog som minimum satse på 64, men det medfører en dårligere chance for at vinde Lucky Panda’s jackpot eller udløse bonusspil.

Maks. Indsats

Du kan spille for en maksimal indsats på mønter på hver alle de 1024 måder at vinde linjer. Det svarer til en maksimale indsats på 720kr. Playtech har været så betænksom at inkludere en Maks. Indsats knap, så du kan indstille din indsats i et enkelt klik.

Tilbagebetalingsprocent

Lucky Panda’s tilbagebetalingsprocent beregnes ud fra Lucky Panda’s udbetalinger samlingnet med statistisk sporing af Lucky Panda udbetalinger over en lang periode. Tilbagebetalingsprocenten vises altid i procent. I 1024 måder at vinde spil ligger den normalt på 93% til 96%. Dette betyder ikke at du vil vinde 93% eller 96%. Det betyder at for hver 100kr der er satset, vil spillet tilbagebetale gennemsnitligt 96kr til spilleren.

Lucky Panda tilbyder dig en fin tilbagebetalingsprocent på 95.5%.

Særlige Funktioner på Lucky Panda

At spille dette hyppige udbetalende spil er en fornøjelse takket være symbolerne; Panda og Lucky Panda Logo, som booster din casino saldo.

Scatter

Symbolet der udløser gevinst lige meget hvor det lander – er scatter symbolet som også kaldes Panda. Det ganger din indsats med 100. Scatter symbolet på Lucky Panda belønner dig med gratis spins, og derfor er det et af vores favorit symboler.

Sådan kan du genkende det:

spil Lucky Panda gratis

Wild

Wild symbolet også kaldet Lucky Panda Logo, erstatter alle de andre symboler i en vindende kombination. Så får du 4 ens Snake symboler plus et Lucky Panda Logo symbol, svarer det til 5 ens Snake symboler, og vil blive belønnet med 1250 gange din linjeindsats.

vind rigtige penge på Lucky Panda

Ovenfor ses et billede af Lucky Panda Logo wild symbol.

Ekspanderende Wild

At have et ekspanderende wild symbol er fantastisk, men det har dette Pandas spil ikke. Men der er så mange andre features på Lucky Panda så du vil ikke engang komme til at savne det.

Stacked Wild

Det er lidt nedern at Lucky Panda ikke har et stablet wild symbol, men gevinster som 4000 gange linjeindsatsen bør alligevel gøre dagen lidt lysere.

Overlay Wild

Du bliver måske skuffet over at der ikke er en overlay wild på de 5 hjul. Men det kan jo være at Playtech beslutter sig for at give Lucky Panda et i en af deres opdateringer.

Gevinstoversigt

For flere informationer om de 12 symbolers udbetalinger, kan du tjekke Lucky Panda’s gevinstoversigt. Den største belønning opnår du med 5 Orange Lemur symboler. De vil nemlig udbetale en gevinst på 4000 gange din indsats per linje. Så det er dem du skal stræbe efter! Men Snake symbolet kan også bringe glæde med sig. Her vil du få ganget din vindende linjeindsats med 1250. Får du fyldt en gevinstlinje med Tiger symboler, vil du få udbetalt 1000 gange din indsats. Efterfølgende er der Monkey som giver dig 250 gange din indsats. Dernæst kan 5 Ace and King symboler, give dig ganske fin gevinst på 100 gange din linjeindsats. Det symbol der udbetaler den laveste gevinst er 10 and 9. Men selv en gevinst på 50 gange din indsats, er da værd at få med.

Lucky Panda online gratis Spil Lucky Panda ved LeoVegas 

Indsats Størrelse

Det er enkelt at vælge størrelsen af din indsats på Lucky Panda. Det kræver kun et par klik, og Playtech har givet dig flere valgmuligheder.

 • Fastsættelse af aktive gevinstlinjer
 • Indstilling af møntværdi

På Lucky Panda kan du satse på samtlige 1024 måder at vinde. Men du kan også vælge at slå nogle af linjerne fra, helt ned til 64.

Hvad er LeoVegas’s mønter værd?

Møntværdien er en af de vigtigste LeoVegas indstillinger at kende.

På Lucky Panda kan du satse fra 24kr, op til 720kr som er den højste indsats du kan vælge. Du kan let indstille din ønskede møntværdi ved at bruge yes knappen. For at tilpasse din indsats, kan du indstille møntværdien den starter fra 2kr og går op til 10kr.

Lucky Panda’s Multiplikator

Der er mange 1024 måder at vinde spil som har en gevinst multiplikator. Lucky Panda’s 50-4000 gange linjeindsats multiplikator er ikke det samme – er en ekstra feature. Lucky Panda har ingen multiplikator feature, men der er Second Chance Scatter, som er et bonusspil.

Bonus Features på Lucky Panda

Hvad tilbyder Lucky Panda?

Har Lucky Panda et Bonusspil?

Spil Lucky Panda hos LeoVegas 

Dobbelt eller Intet i Lucky Panda’s Runde

Med 1024 måder at vinde som kan udbetale gevinster, kan Lucky Panda bestemt være indbringende, bortset fra at Playtech ikke gav dig en gamble funktion. Så man kan sige at Lucky Panda ikke er for dem der tør satse alt.

Kan jeg få Lucky Panda Free Spins?

Man kan sagtens komme til at forveksle de gratis spins der bliver udløst i et spil, og en gratis spins bonus fra et casino. Men når du tilmelder dig et nyt online casino som LeoVegas, kan man blive tilbudt en bonus med gratis spins. Det kan du få af LeoVegas – hele 50 spins, men de kan ikke bruges på Lucky Panda. Så derfor er det heldigt at, Playtech har inkluderet et bonusspil på Lucky Panda som indeholder gratis spins. Yderligere, kan man prøve en spillemaskine i en gratis version. Men det kalder man ikke for gratis spins, og får du en vinderkombination – vil gevinsten heller ikke blive tilføjet din spilkonto.

Ja! Du vil helt sikkert få det sjovt med de 210 free spins som du kan vinde på Lucky Panda.

Ved at inkludere 210 LeoVegas free spins på dette 1024 måder at vinde spil, har Playtech givet dig mulighed for at vinde

Lucky Panda’s Design & Grafik

Selvom måder at vinde spilleautomater som dette LeoVegas spil altid fokusere mere på hyppige gevinster, vil Lucky Panda’s grafik uden tvivl fange din interesse. Foruden de 12 sjove symboler, er der forskellige funktioner der gør dig i stand til:

 • Vælge antal betalingslinjer
 • Justere møntværdien
 • Starte auto funktion
 • Vælge Lucky Panda’s maks. indsats
 • Åbne Info for at se Lucky Panda’s regler

Folk der elsker Pandas tema’et, får en autentisk oplevelse på Lucky Panda, dels takket være dens lyd som Playtech har skræddersyet til at passe til temaet. Foruden denne spilleautomat’s enkle grafik, skaber lyden en unik stemning.

Klar til at spille Lucky Panda med rigtige penge?

Det er ikke nødvendigvis en dårlig ting at Lucky Panda har en simpel grafik. Det er nogle gange tilfældet, for eksempel, at 1024 måder at vinde spilleautomater distraherer dig med deres grafik. Så det simple design Playtech har valgt til dette spil vil give dig mulighed for at spinde de 5 hjul, og holde fokus på at vinde op til 125000 mønter.

Således kan du spille Lucky Panda online for rigtig indsats:

Opret en LeoVegas konto og spil Lucky Panda online med rigtige penge. Processen tager ikke mere end 5 minutter. Således kommer du i gang:

 • Gå til LeoVegas’s website
 • Klik på Opret Konto
 • Udfyld de nødvendige informationer
 • Få en 125% velkomstbonus på op til 10000kr på din første indbetaling samt 50 free spins og 50kr gratis bonus
 • Lav et indskud på minimum 50kr
 • Nu er du klar til at spille Lucky Panda med LeoVegas’s casino penge

Hvordan Udbetales Gevinst?

LeoVegas registrerer dine Lucky Panda gevinster øjeblikkeligt. Derefter kan pengene udbetales med Skrill. Der kan være en udbetalingsgrænse, så forhør LeoVegas kundeservice support vedrørende dette.

Endvidere, hvis du tog imod den 125% LeoVegas velkomstbonus, skal du sørge for at opfylde omsætningskravet på henholdsvis 35 før du udbetaler din Lucky Panda gevinst. Før du foretager en udbetaling, så tjek LeoVegas’s Vilkår & Betingelser, hvor du finder detaljer om udbetalingskrav. Du skal ikke kigge efter dem i Lucky Panda’s Info sektion.

Spil For Sjov Funktionen

Hvis du er nysgerrig efter at prøve Lucky Panda, kan du hos LeoVegas teste det for sjov. Spil Lucky Panda online på din PC eller mobil.

Hvis jeg spiller gratis, kan jeg så stadig vinde kontanter?

Kan man virkelig spille Lucky Panda spillemaskine gratis, og stadig få udbetalt kontante gevinster? Hos LeoVegas kan du ved at bruge din LeoVegas gratis bonus

LeoVegas Gratis Bonus

Lige nu tilbydes der en LeoVegas gratis bonus på 50kr til dette spil med intet mindre end 1024 vinderkombinationer. Det er i bund og grund gratis penge, hvilket betyder at du kan spille Playtech spil helt gratis. Du skal bare have en LeoVegas konto – opret en og gå til LeoVegas’s spillemaskiner, brug de gratis 50kr, og vind endnu flere penge ved at spille Lucky Panda online. Men husk, for at kunne udbetale gevinst med denne LeoVegas bonus, skal du opfylde betingelserne. Lucky Panda kan udløse gevinst på op til 1250000kr, men de fleste casinoer vil kun lade dig udbetale et begrænset beløb minus 50kr, hvis du gennemspiller bonussen 35 gange. Gratis penge kommer næsten altid med begrænsninger.

Kan man spille Lucky Panda mobil?

Svaret er ja. Der er en LeoVegas app som brugere kan bruge for at få adgang til spilleautomater og andre spil via deres mobil. Den er nem at downloade, så du kan spille Lucky Panda mobil på iOS, Android, Windows. Du får den samme kvalitets oplevelse som LeoVegas på din computer. De 5 hjul spinder som smurt i den mobile version, og simple grafikken er fejlfri. Det er den samme 95.5% udbetalingsprocent, samme generøse Lucky Panda – bare i en mindre version.

Vil du have LeoVegas med dig på farten, og har du en iPhone eller iPad? Så kan du spille direkte i LeoVegas’s app der understøtter iOS. Download den i iTunes eller på LeoVegas’s hjemmeside, du er kun et par klik fra en verden af underholdning.

Du kan spille Playtech spilleautomater på din Android enhed, hvis du downloader LeoVegas app i Google Play.

Bemærk at LeoVegas har en gratis app, men husk at vær opmærksom på at det er den officielle app du downloader.

Kan man få Mobil Bonus?

Vil du spinde de 5 hjul på din mobile enhed? Så må du gøre det uden en bonus, fordi LeoVegas vil ikke give dig en. Det virker som en fejl fra LeoVegas side, så vi håber de vil rette den en skønne dag.

Største Gevinst på Lucky Panda

Hvad er den maksimale gevinst du kan få på Lucky Panda? Bare kig nærmere på dette Animals relaterede spil’s gevinstoversigt – du finder det i info afsnittet, som det normalt er på (vedor) spil. Hvad du vil se, er at Orange Lemur – det størst udbetalende symbol – vil gange hver mønt du satser per betalingslinje med 4000. Med en indsats på mønter per linje og 10kr som møntværdi, vil du få 125000 mønter hvis 5 af disse symboler lander på en gevinstlinje.

Er der en Lucky Panda strategi til at vinde?

Din chance for at få gevinst kan ikke forbedres via en Lucky Panda strategi. I stedet kan dette 1024 måder at vinde spil’s udbetalingsprocent samt størrelsen af LeoVegas’s house edge give dig en idé om hvor gode gevinstchancer der er. Udbetalingsprocenten på Lucky Panda viser hvor meget der bliver udbetalt i gevinster over en periode, hvor house edge viser hvor meget LeoVegas i gennemsnit tjener.

Lucky Panda’s udbetalingsprocent på 95.5%, er okay uden at være rigtig god.

Lucky Panda’s udbetalingsprocent er på 95.5%, hvilket betyder at din chance for gevinst er ganske udmærket. Du kan forvente at udløse gevinster på Lucky Panda hyppigt, dog i mindre summer.

Information om Playtech:

 • Grundlagt: 1999
 • Stifter: Teddy Sagi
 • Hovedkontor: St. George’s Court, 2nd Floor Upper Church Street, Douglas
 • Website: www.Playtech.com
 • Speciale: Gaming Produkter & Software Løsninger, Online & Mobil Gaming Applikationer, Cross-Platform Management System
Spil Lucky Panda nu