Vind på Ocean Princess Online

Spil Ocean Princess nu 

Spil Ocean Princess hos LeoVegas

Spil type:Spil beskrivelse:
Spil det her:LeoVegas
Velkomstbonus: 125% op til 10000kr + 50kr No Deposit Bonus
Ocean Princess Free Spins: 200
Bonuskode: Brug Vores Link!

For at få en LeoVegas bonus, skal du ikke bruge en LeoVegas bonuskode. Spil Ocean Princess online i længere tid med en 125% velkomstbonus når du opretter en LeoVegas konto og indbetaler gennem Skrill, for eksempel. Så kan du nyde godt af op til 10000kr, som du kan bruge til at spille Playtech’s Ocean Princess i ekstra lang tid.

Hvis du godt kan lide gratis ting, vil du helt sikkert elske LeoVegas for deres gavmildhed. Du får nemlig ikke bare en 10000kr 125% bonus, men også nogle LeoVegas gratis spins.

Håbede du på at finde en LeoVegas bonuskode, til at prøve Ocean Princess spilleautomat online? Så er det heldigt at du kan få en 125% LeoVegas bonus og en 50kr gratis bonus, men det kræver ingen bonuskode.

Få en LeoVegas velkomstbonus ved oprettelse

Der intet bedre end at prøve Ocean Princess spillemaskine for gratis penge. Som ny spiller, har du chancen for det med en LeoVegas bonus som består af en 50kr gratis bonus, der kan bruges på samtlige Playtech spil. Endnu federe er det, at denne LeoVegas bonus ikke kræver noget indskud – du får de 50kr helt gratis. Indbetaler du minimum 50kr til din nye spilkonto, vil du få en 125% LeoVegas velkomstbonus. Alt du har brug for, er en ny spilkonto, og lyst til at spille på spilleautomater.

Ocean Princess spillere har endnu mere at se frem til: en 10000kr bonus. Hvordan udløser man den 125% LeoVegas velkomstbonus? Det er ikke så svært. Indbetal 50kr eller mere. Med denne, kan du prøve Playtech spil helt gratis, inklusiv Ocean Princess hvor du kan vinde 5000 mønter eller 250000kr i kontanter.

Spil Ocean Princess hos LeoVegas 

Præsentation

Hvis du er på udkig efter spænding på en spillemaskine, så er Ocean Princess lige det du leder efter. Med simpel men fin grafik, forskellige bonus features, 3 hjul og 5 betalingslinjer som udbetaler op til 250000kr, er du sikker på at få det sjovt. Spil Ocean Princess online – et af Playtech’s populæreste spil, med et Underwater tema som Mythology fans altid vender tilbage til.

Et spin på Ocean Princess spillemaskine kan give dig en linjegevinst på 125 gange din indsats, udbetale gevinster på op til 250000, nyd 5-Row Multispin featuren, det kræver kun en min. indsats på 0.1 per gevinstlinje.

Ocean Princess Særlige Funktioner

Ocean Princess er mere end bare en spillemaskine som kun Mythology fans vil være glade for. Lad os kigge på hvad Ocean Princess kan tilbyde.

Her finder du mange spændende funktioner såsom samt 14 symboler og et wild symbol kendt som joker på denne video spillemaskine.

Udløses jackpotten bliver din indsats per linje ganget med 125. Spillet har en god udbetalingsprocent på 98.74%.

Leder du efter et online casino hvor du kan åbne en gratis konto og vinde store gevinster? Så spil Ocean Princess online hos LeoVegas, der kan du både vinde kontante gevinster og åbne en gratis konto. Hos LeoVegas har du også mulighed for at downloade og spille Ocean Princess app spilleautomat på mobilen. Du kan endda få en god velkomstbonus.

Bag om Ocean Princess

Playtech udgav Ocean Princess i 2013, og har stadig rettighederne til spillet i dag. Playtech opdaterer løbende dette video spil, så Ocean Princess altid er den bedste udgave.

Ocean Princess’s Regler

Ocean Princess reglerne ses i oversigten herunder:

 • Det kræver min. 1 af samme symbol på en af de 5 betalingslinjer, at udløse gevinst
 • Gevinst gives for vinderkombinationer fra venstre til højre
 • Wild symbolet erstatter samtlige 14 symboler
 • Kun den største gevinst udbetales for hver en valgt spillelinje
 • Minimum indsats er fastsat til 5
 • Fejl i spillet medfører annullering af alle indsats og udbetalinger

Sådan fungerer Ocean Princess

I Ocean Princess spillet gælder det om at få mindst 1 ens symboler, og op til 3 på en gevinstlinje fra venstre til højre. Er online spilleautomater nyt for dig, eller er du bare ny på Ocean Princess, så vil du her få et hurtigt overblik over hvordan du spiller Ocean Princess spilleautomat online og vinder kontanter.

Du skal først vælge hvordan og hvor du vil spille. Du har mulighed for at få en 125% LeoVegas bonus, på op til 10000kr.

For langt de fleste er det sjovest at spille Ocean Princess for rigtige penge, da dette giver muligheden for at vinde op til 250000kr. Prøv Ocean Princess hos LeoVegas, på deres hjemmeside på din computer eller mobil.

Hvis du blot vil spille Ocean Princess for sjov, eller bare prøve spillet, så kan du gøre det gratis hos LeoVegas eller på din mobil. Det er ikke nødvendigt at downloade LeoVegas software for at spille Ocean Princess.

Har du først åbnet spillet, skal du blot klikke på Spin for at sætte gang i hjulene. Du kan ændre din indsats ved at bruge indsats knapperne. Dette vil øge din indsats, samt beløbet du har mulighed for at vinde. Det gælder om at få et min. af 1 ens symboler på en gevinstlinje, og med 3 symboler udløser du den største gevinst.

Jo flere linjer du satser på, jo flere chancer er der for at få 3 ens symboler på en spillelinje. På Ocean Princess er det ikke nødvendigt at tænke over dette, da du altid vil satse på 5 spillelinjer.

Trin for trin guide til Ocean Princess:

 • Vælg først, hvor mange spillelinjer du gerne vil satse på.

Ocean Princess har 5 spillelinjer fordelt over 3 hjul. Aktive spillelinjer er fastsat til 5, hvilket betyder at du ikke selv kan ændre på det. Det betyder dog ikke at Ocean Princess begrænser dit spil. Spil Ocean Princess online med alle 5 linjer, så har du størst chance for at vinde top gevinsten på 250000kr.

Her udbetales gevinsterne fra venstre til højre på linjerne, som er det mest almindelige på spillemaskiner. Udbetalingerne er bestemt ikke sjældne, hvilket mange ellers tænker når de ser et spil med mindre end 20 spillelinjer. Der findes mange spillemaskiner med flere linjer, som udbetaler langt mindre end disse 5 linjer.

 • Næste skridt er at du skal vælge værdien af hver mønt.

Nogle gange kaldes det også for møntstørrelse, men for det meste bare møntværdi. Playtech giver dig her lov at vælge værdien af hver mønt i Ocean Princess. Standardindstillingerne starter ved 0.1kr, hvilket er den mindste møntværdi, op til 50kr – den største møntværdi.

Med 5 spillelinjer som er standard og en møntværdi du selv kan du vælge, kan du udløse Ocean Princess’s jackpot gevinst på kan du få din indsats på en gevinstlinje ganget med 125.

 • Er din ønskede møntværdi indstillet, så gå videre til valg af indsats per linje.

Playtech har besluttet at holde antal mønter fastsat til 1 per linje på Ocean Princess.

Spiller du Ocean Princess vil det altid være med samtlige 5 spillelinjer. Playtech giver dig ikke lov til at vælge mere eller mindre end det. Måske de vil gøre det i en anden version af Ocean Princess.

For at indstille alt ved et klik, brug ‘Maks. Indsats’ og ‘Sats En’ knapperne. For at finindstille din indsats på Ocean Princess, er der en indsats størrelse/møntværdi knap.

Din indsats kan styres på denne måde, og derved kan du satse på alt fra 0.1kr til 250kr per linje. Med en forholdsvis høj maks. indsats på 250kr per spillelinje, hentyder Playtech at de har sigtet Ocean Princess mod høje indsats.

 • Spillet startes manuelt ved at klikke på Spin knappen.

På denne måde vil de 3 hjul starte, mens indstillingerne på Ocean Princess forbliver som du valgte dem. Playtech har desværre ikke inkluderet en autospil knap på denne video. Så du skal blive ved med at trykke på Spin for at fortsætte spillet på Ocean Princess.

 • Der er yderligere to valgmuligheder du bør overveje inden du går i gang med at spille Ocean Princess spillemaskine, hvorvidt du vil spille i fuld skærm samt lyd indstillingen.

Med den første er det muligt at udvide spilleskærmen, så du kan nyde Ocean Princess spillet uden forstyrrelser.

Du kan slukke for lyden med et klik på mute knappen, og spille Ocean Princess uden at forstyrre nogen.

Playtech har også inkluderet en lydstyrke funktion, så du kan tilpasse lyden uden at Ocean Princess er helt lydløs.

Alle Symboler på Ocean Princess

På Ocean Princess spilleautomat finder du 14 symboler. Nedenfor er de højst betalende listet:

 • Red Sea Star
 • Yellow Sea Star
 • Green Sea Star
 • Red Crab
 • Yellow Crab
 • A Single Sea Turtle

Sammen med disse, finder du desuden:

 • Crown wild symbol

Det størst udbetalende, et jackpot symbol kan man kalde det, er Red Sea Star. Fremkommer Red Sea Star 3 gange på alle 5 spillelinjer vil det udbetale 125 gange din indsats. Er din indsats 5 på alle 5 spillelinjer, vil 3 Red Sea Star symboler nemlig give en gevinst på 125 gange din indsats – eller 5000 mønter.

Dette billede viser Ocean Princess’s bedst betalende symbol:

Det næste symbol du skal ønske at få er Yellow Sea Star. For hvis du satser 0.1kr per linje, får du 100 gange din indsats, og satser du 250kr per linje og får 3 af disse symboler, vinder du 25000kr. Derefter er der også det gavmilde symbol Green Sea Star, som giver dig 75 gange din indsats selv ved mindste indsats på 0.1kr per linje, men som kan øge din saldo med helt op til 18750kr hvis du satser maks. og 3 af dem lander på en aktiv spillelinje.

Symbolerne Red Crab og Yellow Crab ganger din indsats med henholdsvis 50 og 35. Og det lavest betalende symbol A Single Sea Turtle, kan give dig 1 gange din indsats, hvis du får 3 på en spillelinje.

Gevinstlinjer

Ocean Princess er en video spillemaskine med 3 hjul og 5 linjer.

Spillelinjer er linjer som går på tværs af de 3 hjul på spillet. Du får gevinst når en vinderkombination lander på disse.

Man kan ikke ændre på antallet af aktive betalingslinjer på Ocean Princess – der er altid 5 betalingslinjer.

Du kan indstille niveauet for din indsats som forklaret ovenfor, og derved styre din indsats.

Møntværdien kan du selv indstille.

Spil Ocean Princess hos LeoVegas 

Hvordan virker Ocean Princess’s betalingslinjer:

 • Gevinst på betalingslinjerne læses fra venstre til højre.
 • Du skal som minimum have 1 ens symboler på en linje for at vinde.
 • Et wild symbol kan stå i stedet for samtlige andre symboler på en betalingslinje.
 • Du vil kun få udbetalt den højeste gevinst på en gevinstlinje. Hvis du for eksempel får to vinderkombinationer på en linje, vil du kun få udbetalt den største af dem.
 • Samtlige 5 linjer på Ocean Princess er faste. Det vil sige at du ikke kan slå nogle af dem fra, du spiller derfor automatisk på dem alle. Fordi alle gevinstlinjerne er aktive, vil du få gevinst hver gang du får 1 matchende symboler.

Hvor mange hjul er der på Ocean Princess?

Denne video skulle give dig en velkendt fornemmelse. De 3 hjul kører nemlig nedad, hvilket er den mest almindelige retning på Playtech spil. Så alt du behøver at koncentrere dig om er symbolerne.

Dette Playtech spil har 14 standard symboler deriblandt et wild symbol.

Kan man vinde en fast Ocean Princess Jackpot?

Det er meget almindeligt, at video spil ikke har en jackpot. Der findes for eksempel ingen fast Ocean Princess jackpot. Men til gengæld er der Red Sea Star symbolet som udløser en stor gevinst på 125 gange din indsats. Det betyder at du kan vinde op til 250000kr i kontanter for maks. indsats på 250kr per linje som er 5 i mønter.

Ocean Princess’s Progressive Jackpot

Du finder ingen progressiv Ocean Princess jackpot. Det kan dog være at, Ocean Princess er inkluderet i en progressive jackpot på et af de casinoer som har dette Playtech spil.

Klassisk Spilleautomat eller 3D Spillemaskine?

LeoVegas udbyder blandt andet Playtech’s spillemaskine Ocean Princess. Den er simpel men samtidig visuelt fin med gode lydeffekter. På Ocean Princess vil du med sikkerhed blive fanget af alle de spændende funktioner, som man ikke finder på en klassisk spilleautomat.

Er dette en 3D Spillemaskine?

Nej bestemt ikke. Playtech har ikke investeret så meget i Ocean Princess, men det er stadig et interessant spil med gode gevinster. Faktisk giver Playtech’s spillemaskiner og klassiske spilleautomater bedre gevinster end deres 3D spillemaskiner.

Er LeoVegas download et must?

Hvis du gerne vil spille Ocean Princess, så prøv at find et casino som dette hvor det ikke er nødvendigt at downloade LeoVegas software. For vi kan godt blive enige om, at det både er trættende og tager tid. Hos LeoVegas kan du endda drage nytte af at det er gratis at prøve spillet inden du satser dine egne penge. Så spil Ocean Princess gratis – eller spille for rigtige penge på Ocean Princess.

Bare rolig, du behøver ikke LeoVegas download for at spille Ocean Princess. I stedet spiller du bare direkte i din internet browser hos LeoVegas, det kræver kun et par klik at finde spillet. Spil Ocean Princess i en gratis prøve version, helt uden at oprette en LeoVegas konto. Men husk at der er fordele ved at tilmelde sig LeoVegas, så modtager du nemlig deres særlige bonusser og kampagner.

Info om Ocean Princess’s Knapper

Sådan bruger du Ocean Princess’s knapper bedst muligt:

Start Knappen

Den knap som uden tvivl bliver brugt mest på LeoVegas, hedder som oftest Spin eller Start. På Ocean Princess kaldes den Spin. Et klik på den og de 3 hjul begynder at dreje, hvilket betyder at du har chancen for at vinde 5000 mønter som forøger din saldo med 250000kr. Klik på Spin og du er et skridt nærmere gevinsten. Der er mange andre knapper på Ocean Princess inklusiv:

 • Du kan bruge Sats En og Maks. Indsats til at indstille indsatsen med et enkelt klik
 • Find uddybende forklaring af Ocean Princess’s regler ved at bruge info ikonet
 • Få spillet vist i fuld skærm
 • Indstil lyden på Ocean Princess

Turbo Knappen

Nogle Underwater spil har en Turbo funktion der sætter fart på de 3 hjul. Den får både spillet og bonus runden til at gå hurtigere.

Playtech har dog ikke tilføjet denne funktion, men det begrænser ikke de 3 hjuls effektivitet.

Information Fanen

Du kan klikke på Info ikonet for at se Ocean Princess’s spilleregler. Læs her mere om, hvordan du spiller denne Playtech video og få mest muligt ud af at spille Ocean Princess hos LeoVegas.

Hvad er Autospil?

Autospil er til for din bekvemmelighed. Et klik på Autospil, og de 3 hjul vil fortsætte med at dreje. Dog stopper spillet hvis du får gevinst, så du går ikke glip af vinderkombinationerne. Desværre har Playtech ikke inkluderet denne funktion på Ocean Princess. Men det ville være rart hvis de gjorde det i en fremtidig opdatering.

Min. Indsats

Inden du benytter din bonus på 10000kr, bør du vide hvad LeoVegas’s minimum indsats er på Ocean Princess.

Hvis du foretrækker at satse småt, vil du kunne lide Ocean Princess. Her kan du indstille din indsats til minimum, ved at klikke på Sats En.

Hvis du vil spille med den laveste indsats på 0.5kr per spin, skal du blot sænke antallet af aktive linjer til 5 samt møntværdien til 0.1.

Ocean Princess’s spillelinjer er faste. Derfor kan du ikke ændre din indsats ved hjælp af de 5 linjer. Det mindste antal mønter du kan satseer 5 mønter – 1 per linje. Det gode ved at satse på alle 5 linjer er, at du kan udløse alle Ocean Princess’s bonusspil og free spins. Med minimum indsats på 0.5kr, giver Playtech dig lov til at starte stille og roligt mens du stadig kan vinde særlige features.

Maks. Indsats

Du kan spille for en maksimal indsats på 1 mønter på hver alle de 5 linjer. Det svarer til en maksimale indsats på 1250kr. Playtech har været så betænksom at inkludere en Maks. Indsats knap, så du kan indstille din indsats i et enkelt klik.

Tilbagebetalingsprocent

Ocean Princess’s tilbagebetalingsprocent beregnes ud fra Ocean Princess’s udbetalinger samlingnet med statistisk sporing af Ocean Princess udbetalinger over en lang periode. Tilbagebetalingsprocenten vises altid i procent. I spillemaskine spil ligger den normalt på 93% til 96%. Dette betyder ikke at du vil vinde 93% eller 96%. Det betyder at for hver 100kr der er satset, vil spillet tilbagebetale gennemsnitligt 96kr til spilleren.

Med en af højeste tilbagebetalingsprocenter på markedet, er Ocean Princess et rigtig godt valg – hele 98.74%.

Særlige Funktioner på Ocean Princess

Scatter

Vi er kede af at fortælle, at Playtech ikke inkluderet et Scatter symbol på Ocean Princess.

Wild

I tilfælde af du får 2 Green Sea Star og bare har brug for en mere for at få 3 på række, og derved udløse gevinst på 75 gange din linjeindsats. Det er her du får brug for Ocean Princess’s Crown symbolsom erstatter den manglende Green Sea Star symbol.

vind rigtige penge på Ocean Princess

Ovenfor ses et billede af Crown wild symbol.

Ekspanderende Wild

Det er ikke unormalt at 3-hjuls spil har en ekspanderende wild, men det er ikke tilfældet på Ocean Princess. Heldigvis har Playtech givet den mange andre funktioner, som du helt sikkert vil holde af.

Stacked Wild

Ocean Princess har ikke noget stablet wild symbol, men mange andre features der kan gange din linjeindsats op til 125 gange.

Overlay Wild

Mens der ingen overlay wild er på de 3 hjul, kan du drage fordel af Ocean Princess’s andre funktioner. Som chancen for at løbe afsted med en gevinst på kr250000.

Gevinstoversigt

Hvis du ikke kender dette video spil , så bør du helt sikkert tjekke gevinstoversigten først. Lykkes det dig at få 3 af de samme symboler på en linje kan du vinde helt op til 125 gange din indsats. Denne gevinst kan du opnå hvis du får Red Sea Star symbolet. Så det er dem du skal stræbe efter. Men du bør også være glad hvis du ser Yellow Sea Star symbolet, fordi det udløser en flot gevinst på 100 gange din linjeindsats. Men får du ikke dem, er der stadig chance for at gøre det din spille tid værd. Hvis du får 3 af det tredje højst betalende symbol Green Sea Star, de vil belønne dig med 75 gange linjeindsatsen, og der er også Red Crab symbolet som udbetaler 50 gange. Og når hjulene nu drejer så hold øje med Yellow Crab symbolet, det vil nemlig gange din linjeindsats med 35. Men mislykkes alt andet,er der stadig det ydmyge A Single Sea Turtle symbol som ganger din indsats med 1.

Ocean Princess online gratis Spil Ocean Princess nu 

Indsats Størrelse

Er du i tvivl om hvordan du indstiller din indsats? Playtech har gjort det super enkelt, og du har endda flere muligheder.

 • Indstil indsats niveau som du ønsker
 • Juster møntværdien
 • Vælg selv beløbet af din indsats per linje

Mens mange andre Playtech spil har fleksible betalingslinjer, er Ocean Princess’s linjer fastsat til 5. Det er dog ikke en ulempe. Ocean Princess, ligesom andre spil, udbetaler nemlig bedst med maks. antal linjer.

Du har muligheden for at vælge niveauet af din indsats. Det betyder, at du kan bestemme værdien af din indsats. På disse 5 linjer skal du minimum satse 1 per linje og op til 1. Så vælger du maks. på 1, vil din indsats på alle linjer være 5 mønter per spin.

Møntværdien på Ocean Princess

Ocean Princess giver dig muligheden for at vælge den kontante værdi af hver mønt du satser. Du kan gå helt ned til 0.1kr, eller du kan vælge at satse maks. på 50kr.

På Ocean Princess satser man med mønter. Men Playtech har gjort det muligt for dig, at vælge hvor meget hver mønt skal svare til i kr. Du kan vælge en møntværdi fra 0.1kr op til 50kr. Fordi det er et spil med 5 linjer, kan din samlede indsats gå fra 0.5kr til 1250kr, afhængigt af møntværdien.

Gevinst med Ocean Princess’s multiplikator

Mens mange Playtech spil har en multiplikator, som adskiller sig fra Ocean Princess’s 125 gange linjegevinst, der er noget anderledes på Ocean Princess – et unikt bonusspil som hedder: 5-Row Multispin.

Særlige Funktioner, Free Spins og Bonusspil

Hvilke særlige features og bonusspil kan jeg se frem til på Ocean Princess?

Bonus Funktioner på Ocean Princess

Spil Ocean Princess ved LeoVegas 

Ocean Princess’s Gamble Runde

Med 5 betalingslinjer som kan udbetale gevinster, kan Ocean Princess bestemt være indbringende, bortset fra at Playtech ikke gav dig en gamble funktion. Så man kan sige at Ocean Princess ikke er for dem der tør satse alt.

Kan man få Ocean Princess Free Spins?

Det kan godt være forvirrende, hvad der helt præcis menes med free spins. Når man spiller video spil, vil du nogle gange se free spins som et bonusspil. Når tilmelder dig et nyt online casino, såsom LeoVegas, kan du være heldig at få 50 free spins for at byde dig velkommen til LeoVegas. Når man kigger på video spil’s free spins tilbud, kan du måske finde dem som en saldo booster på Ocean Princess. Derudover, kan man komme til at forveksle free spins med spillemaskiners gratis prøve afspilning. Her er forskellen, at selvom dine spins er gratis vil gevinsten ikke blive tilføjet din spilkonto hvis du får en vinderkombination.

Du finder ingen gratis spins på Ocean Princess. I stedet kan du få LeoVegas gratis spins til Starburst, Jungle Spirit: Call of the Wild – hele 50 styks. Det kræver at du først opretter en LeoVegas spilkonto og foretager et indskud.

Ocean Princess’s Visuelle Effekter

Mange LeoVegas spillere foretrækker video spillemaskiner på grund af det moderne design. Dette spil’s knapper kan bruges til at:

 • Se udbetalingsoversigten
 • Justere din indsats
 • Spille Ocean Princess i fuldskærm
 • Vælge min. indsats
 • Vælge maks. indsats
 • Justere Ocean Princess’s lydstyrke
 • Bruge mute til at slukke for lyden
 • Se mere om Ocean Princess under Info

Spil Ocean Princess Online med Rigtige Penge

Ingen prangende grafik på Ocean Princess. Så det første du lægger mærke til, er nok denne video spilleautomat’s gevinster – 5000 mønter er det højste du kan vinde i et spin, hvilket også er ret højt.

Sådan spilles Ocean Princess for rigtige penge:

Opret en LeoVegas konto og spil Ocean Princess online for rigtige penge. Det kræver ikke mere end 3 minutter. Således får du oprettet din LeoVegas konto:

 • Gå til LeoVegas’s website
 • Klik på Opret Konto
 • Udfyld de nødvendige informationer
 • Få en 125% velkomstbonus på op til 10000kr på din første indbetaling samt 50 free spins og 50kr gratis bonus
 • Foretag en indbetaling på minimum 50kr
 • Nu er du klar til at spille Ocean Princess med LeoVegas’s casino penge

LeoVegas’s Udbetalingsmetoder

Din LeoVegas konto bliver automatisk forhøjet med din Ocean Princess gevinst, hvis du vinder. Derefter kan du udbetale beløbet ved at bruge Skrill. De kan dog have forskellige beløbsgrænser, du bør derfor kontakte LeoVegas kundeservice hvis du har spørgsmål.

Hvis du vælger at modtage en 125% LeoVegas velkomstbonus, skal du opfylde et omsætningskrav på 35, før din Ocean Princess gevinst kan udbetales. Vil du vide mere om LeoVegas’s omsætningskrav, bør du tjekke deres Vilkår & Betingelser. Du finder ikke disse informationer i Ocean Princess’s Info sektion.

Hvordan kan jeg spille Ocean Princess gratis?

Hvis det er første gang du skal prøve Ocean Princess, tilbyder LeoVegas at du kan prøve dette Playtech spil i en gratis version. Spil Ocean Princess online på mobil eller computer.

Spil Ocean Princess online med gratis kredit leveret af LeoVegas, og når du er til den rigtige oplevelse, skal du bare vælge at skifte til rigtige penge. LeoVegas beder dig kun indbetale 50kr, som kan holde dig kørende et stykke tid hvis du spiller Ocean Princess med minimums indsats på 0.1kr. Derudover, kan du få en LeoVegas velkomstbonus på 125% oven i din egen indbetaling, uden at bruge en LeoVegas bonuskode.

Kan man spille Ocean Princess gratis og samtidig vinde rigtige penge?

Kan man virkelig spille Ocean Princess spillemaskine gratis, og stadig få udbetalt kontante gevinster? Hos LeoVegas kan du ved at bruge din LeoVegas gratis bonus

Helt ærligt, hvilket online casino gør det? LeoVegas kræver en indbetaling på 50kr for at du kan spille. Men med en tilbagebetalingsprocent på 98.74%, og linjegevinst på 125x, er det jo ikke noget.

LeoVegas Gratis Bonus uden krav om Indskud

Lige nu kan du få en LeoVegas gratis bonus på 50kr til at bruge på dette video spil. Med denne bonus uden krav om indskud, kan du spille Playtech spil helt gratis. Alt du skal gøre, er at oprette en LeoVegas konto – gå til spillemaskiner, og brug dine 50kr på at vinde flere penge. Husk dog, at før du kan udbetale gevinst med denne LeoVegas bonus, skal du opfylde gennemspilningskravet. Ocean Princess kan give gevinster på op til 250000kr, men du kan ikke udbetale gevinst før du har gennemspillet bonussen 35 gange.

Er Ocean Princess mobil tilgængelig hos LeoVegas?

Ja, du kan spille Ocean Princess mobil på din iOS, Android, Windows enhed via en app. Den skal bare downloades først, men så får du også adgang til et godt udvalg af Playtech spil. LeoVegas’s app giver dig en kanon mobil casino oplevelse. Og Ocean Princess app version kommer heller ikke til at skulle dig.

Hvis du bruger en iOS enhed, såsom en iPhone, skal du besøge iTunes eller download LeoVegas’s iOS app direkte på deres website. Det er præcis samme fremgangsmåde hvis du vil spille Ocean Princess på din iPad.

Hvis du er Android bruger, så kan du finde LeoVegas app i Google Play til både Android telefoner og tablets. Eller tjek LeoVegas’s website igen. Fremgangsmåden er ikke mere kompliceret end med en iPhone.

Bare et lille råd: lad være med at købe en Ocean Princess eller LeoVegas app, da de er falske. Deres app er nemlig gratis, og du kan finde et link på LeoVegas.

LeoVegas Mobil App Bonus

Man ser ikke mange mobile casinoer uden en mobil bonus. Men LeoVegas er en af dem, der ikke har nogen form for mobil bonus. Med et godt udbud af Playtech mobil spil, ville man forvente en LeoVegas bonus til at prøve dem for. Forhåbentligt, vil LeoVegas tilføje det så du har mulighed for at prøve Ocean Princess på mobil.

Ocean Princess’s Store Gevinst

Hvad er den maksimale gevinst du kan få på Ocean Princess? Bare kig nærmere på dette Underwater relaterede spil’s gevinstoversigt ved at klikke knappen. Hvad du vil se, er at Red Sea Star – det størst udbetalende symbol – vil gange hver mønt du satser per betalingslinje med 125. Med en indsats på 1 mønter per linje og 50kr som møntværdi, vil du få 5000 mønter hvis 3 af disse symboler lander på en gevinstlinje.

Kan man forbedre sine odds for gevinst med en Ocean Princess strategi?

Ingen Ocean Princess strategi kan forbedre dine gevinstchancer. Chancen for at vinde på dette moderne spil afhænger nemlig af Ocean Princess’s tilbagebetalingsprocent og LeoVegas’s house edge. Tilbagebetalingsprocenten beregnes ud fra de gevinster som Ocean Princess’s 3 hjul og 5 linjer udbetaler over en periode, hvor house edge viser LeoVegas’s udbytte.

Ocean Princess giver dig en rigtig flot udbetalingsprocent på 98.74%, hvilket gør at det er en, der ofte bliver anbefalet.

Ocean Princess tilbyder en fin tilbagebetalingsprocent på 98.74%, så du vil blive belønnet med hyppige små gevinster.

Intro til Playtech:

 • Stifter: Teddy Sagi
 • Hjemmeside: www.Playtech.com
 • Forretnings Speciale: Gaming Produkter & Software Løsninger, Online & Mobil Gaming Applikationer, Cross-Platform Management System
 • Adresse: St. George’s Court, 2nd Floor Upper Church Street, Douglas
 • Grundlagt: 1999
Spil Ocean Princess hos LeoVegas