Anmeldelse af Samba Brazil Online Spilleautomat

Spil Samba Brazil hos LeoVegas 

Spil Samba Brazil online hos LeoVegas

Spil type:Spil beskrivelse:
Spil det her:LeoVegas
Velkomstbonus: 125% op til 10000kr + 50kr No Deposit Bonus
Samba Brazil Free Spins: 200
Bonuskode: Brug Vores Link!

For at få en LeoVegas bonus, skal du ikke bruge en LeoVegas bonuskode. Spil Samba Brazil online i længere tid med en 125% velkomstbonus når du opretter en LeoVegas konto og indbetaler gennem Skrill, for eksempel. Så kan du nyde godt af op til 10000kr, som du kan bruge til at spille Playtech’s Samba Brazil i ekstra lang tid.

Du behøver du ikke bruge mere tid på at finde en LeoVegas bonuskode. Men du kan stadig få en 125% LeoVegas velkomstbonus og en gratis LeoVegas bonus på 50kr der kan bruges på Samba Brazil spilleautomat.

Ny bruger LeoVegas velkomstbonus

Der intet bedre end at prøve Samba Brazil spillemaskine for gratis penge. Som ny spiller, har du chancen for det med en LeoVegas bonus som består af en 50kr gratis bonus, der kan bruges på samtlige Playtech spil. Endnu federe er det, at denne LeoVegas bonus ikke kræver noget indskud – du får de 50kr helt gratis. Indbetaler du minimum 50kr til din nye spilkonto, vil du få en 125% LeoVegas velkomstbonus. Alt du har brug for, er en ny spilkonto, og lyst til at spille på spilleautomater.

Hvad med en LeoVegas velkomstbonus? 125% mere oven i det beløb du indbetaler – er det LeoVegas tilbyder når du opretter dig og foretager et indskud på mindst 50kr. Det er let at indbetale til din LeoVegas konto, en Skrill konto kan bruges. LeoVegas giver dig mulighed for bruge disse penge på Playtech spil, blandt andet Samba Brazil spillemaskine som har en minimum linjeindsats på 0.1kr. Spil løs til din 125% bonus er sluppet op.

Spil Samba Brazil hos LeoVegas 

Spilpræsentation

Hvis du er på udkig efter spænding på en spillemaskine, så er Samba Brazil lige det du leder efter. Med fantastisk grafik, forskellige bonus features, 5 hjul og 25 betalingslinjer som udbetaler op til 625000kr, vil du med sikkerhed blive underholdt. Spil Samba Brazil online – en af Playtech’s sjoveste spil, med et Party tema som ikke kun Rio Carnival fans holder af.

Samba Brazil spillemaskine giver dig muligheden for at få en gevinst på 5000 gange din indsats, udløse bonus runde og free spins, få kontante gevinster på op til 625000, nyde Mixed Pay feature, alt det med en indsats fra 0.1 per linje.

Samba Brazil Online Funktioner

Samba Brazil er meget mere end bare en spillemaskine som kun Rio Carnival fans vil kunne lide. Men lad os se nærmere på hvilke features Samba Brazil kan tilbyde.

Der er mange underholdende features blandt andet bonus free spins og en sjov bonus runde, samt 11 symboler, hvoraf det ene er en scatter på denne video spillemaskine.

Udløses jackpotten bliver din indsats per linje ganget med 5000. Spillet har en god udbetalingsprocent på 95.08%.

Leder du efter et online casino hvor du kan åbne en gratis konto og vinde store gevinster? Så spil Samba Brazil online hos LeoVegas, der kan du både vinde kontante gevinster og åbne en gratis konto. Hos LeoVegas har du også mulighed for at downloade og spille Samba Brazil app spilleautomat på mobilen. Du kan endda få en god velkomstbonus.

Baggrundshistorien

Playtech står bag udviklingen af Samba Brazil, som blev udgivet tilbage i 2013. Desuden opdateres denne video regelmæssigt af Playtech, så man altid får den bedste Samba Brazil oplevelse.

Spil Information

Her ser du en oversigt over reglerne for Samba Brazil:

 • For at kvalificere dig til en gevinst, skal du mindst have ens symboler på en af de 25 aktive gevinstlinjer
 • Kombinationer fra venstre til højre udløser gevinst, undtagen for Scatter symbolet
 • Kun aktive spillelinjer udløser gevinst
 • Scatter symbol udløser gevinst ved enhver placering
 • På hver en spillelinje udbetales kun den største gevinst
 • Gratis spins funktionen på Samba Brazil omfatter gratis spins
 • Gratis spins udløses også under gratis spins runden
 • Den mindste indsats er
 • Forefindes der fejl i spillet annulleres samtlige spil og gevinster

Hvorledes spiller man Samba Brazil?

Det handler om at få mindst symboler på række, og op til et maks. af 5 ens på række fra venstre til højre. Hvis du er ny på online spillemaskiner, eller bare på Samba Brazil, så vil du her få et hurtigt overblik over hvordan du kan spille Samba Brazil online og få store gevinster.

Før du kan gå i gang, skal du vælge hvordan og hvor du vil spille. Du kan modtage en 125% LeoVegas velkomstbonus, på op til 10000kr.

Langt de fleste foretrækker at spille Samba Brazil for rigtige penge, da du så kan vinde op til 625000kr. Så hvorfor ikke besøge LeoVegas og prøve Samba Brazil, på deres website også fra mobil.

Hvis du kun vil prøve Samba Brazil for sjov eller øve dig, er det muligt helt gratis på LeoVegas’s website eller på din mobil. Her behøver du ikke LeoVegas download.

Har du først åbnet spillet, skal du blot klikke på Spin for at sætte gang i hjulene. Du kan ændre din indsats ved at bruge indsats knapperne. Dette vil øge din indsats, samt beløbet du har mulighed for at vinde. Det gælder om at få et min. af ens symboler på en gevinstlinje, og med 5 symboler udløser du den største gevinst.

For at få 5 ens symboler på en gevinstlinje, bør du spille på så mange gevinstlinjer som muligt. Du indstille antallet af aktive spillelinjer på Samba Brazil video på knapperne under hjulene. For størst gevinst chance, skal du spille på alle 25 spillelinjer. Du kan også slå Turbo tilstand til og fra.

Følg guiden trin for trin for at spille Samba Brazil:

 • Først skal du vælge, hvor mange spillelinjer du vil satse på.

I Samba Brazil spillet er der 25 spillelinjer fordelt over 5 hjul. Det betyder at du kan vælge at spille på imellem 1 til 25 linjer. For at øge din gevinstchance, så spil Samba Brazil online med alle 25 spillelinjer aktiveret.

Linjerne på spillet her udbetaler fra venstre til højre, hvilket er det mest almindelige på spillemaskiner. Udbetalingerne er ikke hvilket mange ellers tænker når de ser et spil med så mange linjer her. Samba Brazil gevinsterne er ligeså store som på de bedste online spillemaskiner.

 • Nu skal du til at indstille møntværdien.

For at spille Samba Brazil med rigtige penge hos LeoVegas, eller en anden LeoVegas spilleautomat, skal du sætte møntværdien til en kontantværdi per mønt. På Samba Brazil er dette ganske enkelt – der er nemlig en fast møntværdi på kr per mønt.

Ligesom med betalingslinjerne, slipper du for at skulle bekymre dig om detaljerne. I stedet, kan du fokusere på at vinde Samba Brazil’s jackpot på 5000 gange din linjeindsats.

 • Efter at have sat møntværdi til ønskede beløb, vælg da indsats per linje.

Playtech har besluttet at have en fast mønt indstilling på Samba Brazil – du kan derfor kun satse 1 per linje.

Her kan du vælge at satse på op til 25 linjer, eller sætte antallet ned til 1. Brug bare spillelinje knapperne for at slå dem til eller fra.

For at indstille alt på en gang, brug ‘Maks. Indsats’ knappen. For at finjustere din indsats på Samba Brazil, er der en indsats størrelse/møntværdi knap.

Du kan på denne måde styre din indsats, og vælge at satse alt fra 0.1kr til 125kr per linje. Den forholdsvis høje maks. indsats på hele 125kr per linje, tyder på at Playtech har målrettet Samba Brazil spillet mod høje indsats.

 • Start spillet manuelt ved at klikke på Spin knappen.

Sådan kan du starte de 5 hjul, mens du beholder indstillingerne på Samba Brazil fra før. Du kan også starte Samba Brazil ved at bruge autospil. Så behøver du ikke trykke på Spin knappen, i stedet kan du sætte dig tilbage og se på de 5 hjul der spinder op til 99 gange i træk.

Hvis du får bonusspil, såsom free spins under autospil, vil denne video stoppe og så fortsætte med bonusspil.

 • Der er desuden to funktioner mere at overveje, inden du vælger at starte Samba Brazil spillemaskine. Det er om du vil spille i fuld skærm samt hvordan lydniveauet skal være.

Den ene giver dig mulighed for at udvide spilleskærmen så du kan nyde Samba Brazil i fuld skærm.

Vil du slukke for lyden på Samba Brazil, kan du gøre det ved at klikke på mute.

Playtech har inkluderet en lydstyrke funktion, så du selv kan indstille lydniveauet uden Samba Brazil er helt lydløs.

Samba Brazil Symboler

Du har 11 symboler på Samba Brazil spilleautomat. De bedst betalende ses i listen nedenfor:

 • Dancing girl
 • Fire-Eater
 • Samba Drums
 • Ace and King
 • Queen and Jack
 • 9 and 10

Oven i dem, finder du også:

 • Dancing Girl – the expanding wild
 • Samba Brazil Logo scatter symbol
 • Samba Brazil Logo bonus symbol
 • Samba Brazil Logo freespins symbol

Den største gevinst får du med Dancing girl, som er et slags jackpot symbol kan man vel sige. Får du Dancing girl 5 gange på de 25 spillelinjer vil det udbetale 5000 gange din indsats. Satser du på alle 25 spillelinjer, kan 5 Dancing girl symboler nemlig give dig 5000 gange din indsats – eller mønter.

Det bedst udbetalende symbol på Samba Brazil ses på billedet her:

Det næste symbol du skal ønske at få er Fire-Eater. For hvis du satser 0.1kr per linje, får du 500 gange din indsats, og satser du 125kr per linje og får 5 af disse symboler, vinder du 62500kr. Derefter er der også det gavmilde symbol Samba Drums, som giver dig 200 gange din indsats selv ved mindste indsats på 0.1kr per linje, men som kan øge din saldo med helt op til 25000kr hvis du satser maks. og 5 af dem lander på en aktiv spillelinje.

Får du Ace and King eller Queen and Jack bliver din indsats ganget med henholdsvis 150 og 100. Får du 5 af det lavest betalende symbol: 9 and 10, vil du blive beløbbet med 75 gange din indsats.

Scatter symbolet Samba Brazil Logo er altid godt at få. Alene kan symbolet gange din indsats med 100, og som scatter på Samba Brazil, kan Samba Brazil Logo erstatte enhver af andre de 11 symboler.

Mellem Samba Brazil symbolerne, finder du nogle der ikke er helt almindelige. Det er blandt andet Samba Brazil Logo som starter free spins på Samba Brazil, og Samba Brazil Logo som kan udløse bonusspil.

Samba Brazil Betalingslinjer

Samba Brazil er en video spillemaskine som har 5 hjul og 25 linjer.

Linjerne som går på tværs af de 5 hjul på spillet kaldes også for udbetalingslinjer. De afgør hvilke kombinationer der udbetaler gevinst.Du vælger selv hvor mange linjer du vil satse på ved at indstille antallet af aktive udbetalingslinjer.

play Samba Brazil online Spil Samba Brazil nu 

Hvordan virker Samba Brazil’s betalingslinjer:

 • Du læser betalingslinjerne fra venstre til højre.
 • Man skal mindst have ens symboler på en betalingslinje for at få gevinst.
 • Den ekspanderende wild spreder sig på betalingslinjerne og hjælper dig til at få flere vinderkombinationer.
 • Scatter symboler giver gevinst på alle linje.
 • Kun de største gevinster på betalingslinjerne giver gevinst. Har du for eksempel fået to gevinster på en betalingslinje, vil kun den største af de to blive udbetalt.
 • Betalingslinjer skal være aktiveret for at du kan få gevinst dem. Får du en vinderkombination på en betalingslinje som du ikke har aktiveret, vil der ikke blive udbetalt gevinst.

Spillets Hjul

Hjulene på Samba Brazil følger tyngdekraften og spinder altså nedad, ligesom på de fleste andre spil af Playtech. Så er du vant til at spille video spil, skulle Samba Brazil være ligetil for dig.

Når du spiller på Samba Brazil er der 11 symboler. Samtidig findes der en Dancing Girl symbol, som kan dække et helt hjul.

Hvor stor er den faste Samba Brazil Jackpot?

Du kan ikke vinde en fast Samba Brazil jackpot, men der er stadig masser af gode gevinster. Dancing girl symbolet kan for eksempel gange din indsats med 5000. Så du har chancen for at vinde op til 625000kr for maks. indsats på 125kr per gevinstlinje.

Den Progressive Jackpot

Der er desværre ingen progressiv Samba Brazil jackpot. Dog kan det være at, dette Playtech spil er tilføjet til en jackpot på et af de casinoer som udbyder spillet.

Er det en Klassisk eller 3D Spillemaskine?

Samba Brazil er en spillemaskine. Med mange detaljer og særlige grafiske ikoner. Playtech har udviklet mange flotte spillemaskiner, inklusiv Samba Brazil. På Samba Brazil finder du flere funktioner, som du aldrig vil se på klassiske spilleautomater. Hvilket bare er en af grundene, til at du bør prøve Samba Brazil spillet for rigtige penge.

Er Samba Brazil en 3D Spillemaskine?

Samba Brazil er desværre ikke en 3D spillemaskine. Men det betyder ikke at Samba Brazil’s design er kedeligt. Playtech er kendt for god grafik, og Samba Brazil er ingen undtagelse. Derudover kan du også få gode gevinster – op til 625000kr. Ikke dårligt, vel?!

Er det nødvendigt med Samba Brazil download?

Gider du ikke bruge for meget tid når du skal prøve et spil. Så er LeoVegas et rigtigt godt valg, her er det nemlig ikke nødvendigt med Samba Brazil download. Prøv Samba Brazil eller et af Playtech’s andre interessante spil, gratis hos LeoVegas. Eller hvis du har mod på det så sats dine egne penge på Samba Brazil.

LeoVegas casino kommer i form af et flash site, så blot spil Samba Brazil og andre Playtech spillemaskiner direkte i din internet browser. Så nej, du behøver ikke LeoVegas download, kun hvis du vil bruge LeoVegas’s mobil app. En anden fordel ved LeoVegas er at de tilbyder gratis prøvespil, også på Samba Brazil, hvilket ikke kræver at du tilmelder dig. Men du kan kun gøre krav på LeoVegas’s bonusser og Samba Brazil’s mange gevinster hvis du spiller for rigtige penge.

Hvilke Knapper Bruges Til Hvad?

Lær hvordan du bruger knapperne på Samba Brazil:

Start Knappen

De 5 hjul spinder ikke af sig selv, du skal klikke på Spin knappen. Men ligeså snart du har startet spillet, kan Samba Brazil udbetale 5000gange din indsats. Playtech har også inkluderet følgende knapper:

 • Fuld skærm indstilling
 • Maks. Indsats knap til at indstille indsatsen i et enkelt klik
 • Turbo knappen – der kan få de 5 hjul til at løbe hurtigt
 • Lydstyrke indstillingen på Samba Brazil
 • Info funktion med yderligere information om spilleregler og gevinster på Samba Brazil

Turbo Knappen

Kunne du godt tænke dig at spillet gik lidt hurtigere, eller at dine gratis spins samt bonusrunde hurtigt blev afgjort, så vil du blive glad for Turbo funktionen.

Ved at trykke på Turbo knappen på Samba Brazil, kan du fremskynde spillet – enten under selve spillet, eller bonus funktionerne, såsom free spins eller bonusrunde. Hvis du får trykket på Turbo knappen ved en fejl eller ikke kan lide det hurtige spil, skal du bare trykke på den igen for at vende tilbage til standard tempo.

Information Fanen

Normalt har de fleste video spil en Information fane. Men underligt nok, findes en Info knap på dette Playtech spil. Du finder gevinstoversigten for Samba Brazil i betjeningspanelet med samtlige vigtige informationer. Hvis du vil vide mere om Samba Brazil’s spilleregler, kan du tage kontakt til LeoVegas’s kundeservice.

Hvad er Autospil?

Autospil er en funktion der får de 5 hjul til automatisk at rotere. Det eneste du behøver at gøre, er at læne dig tilbage og nyde vinderkombinationerne. På Samba Brazil kan du slippe helt for at skulle røre en finger, bare sæt autospil i gang og nyd spillet.

På Samba Brazil kan du bruge denne nyttige funktion, i stedet for for Spin knappen. Og du kan selv slå autospil til/fra som du har lyst.

Du kan indstille Samba Brazil til at afbryde autospil på bestemte tidspunkter. Indstil den til at stoppe når der udløses bonusspil eller gratis spins.

Min. Indsats

Vil du oprette en LeoVegas konto, for eksempel de 10000kr, er det smart at tjekke casinoet’s minimums indsats på Samba Brazil.

Playtech har ikke tilføjet en særlig knap til at indstille indsatsen til minimum, derfor skal du selv sænke antallet af mønter.

Du kan vælge den laveste linjeindsats på 0.1 på hver af de 25 linjer, hvilket i alt er 0.1kr, medmindre du ikke aktivere alle spillelinjer.

Slår du nogle af de 25 linjer fra vil du også mindske din indsats. Det laveste antal af linjer du kan vælge er 1, men gør du det reducere du dine chancer for at vinde Samba Brazil’s jackpot eller udløse bonus runde.

Maks. Indsats

På Samba Brazil kan du spille med en maks. indsats på 1 mønter per 25 linje. I kontant svarer det til 3125kr. Playtech har gjort det let at indstille dit spil til maks., du skal bare klikke på yes knappen.

Tilbagebetalingsprocent

Har du planer om at spille denne spillemaskine bør du kende tilbagebetalingsprocenten. Det er den gennemsnitlige udbetaling over tid, som vises i procent. Samba Brazil udbetaler i gennemsnit 93% til spilleren, hvilket vil sige 96kr for hver 100kr.

Samba Brazil’s tilbagebetalingsprocent nærmer sig toppen – med en fin 95.08%.

Særlige Funktioner på Samba Brazil

Samba Brazil har nogle rigtig fine symboler, inklusiv et wild symbol. På Samba Brazil kan du se frem til bonusspil og gratis spins, når du får Samba Brazil Logo og Samba Brazil Logo symbolerne.

Scatter

Samba Brazil’s scatter symbol hedder Samba Brazil Logo. Det udløser gevinst på 100 gange din indsats. Scatter symbolet på Samba Brazil udløser en runde gratis spins, samt bonusspil, som alle håber på at få.

Samba Brazil’s scatter ser således ud:

spil Samba Brazil gratis

Wild

Hold øje med Wild symbolet , det vil hjælpe dig når du står og mangler et symbol i en vinderkombination. symbolet erstatter nemlig alle andre symboler på Samba Brazil.

Selvom om der ikke er et wild symbol på Samba Brazil, gemmer de 11 symboler stadig på mange sjove funktioner.

Ekspanderende Wild

Samba Brazil har mere at byde på end bare et sjovt tema, et wild symbol, et Samba Brazil Logo scatter og flot grafik. Dette LeoVegas spil har også en ekspanderende wild – Dancing Girl symbolet, med en multiplikator på gange din linjeindsats.

Stacked Wild

Det er lidt nedern at Samba Brazil ikke har et stablet wild symbol, men gevinster som 5000 gange linjeindsatsen bør alligevel gøre dagen lidt lysere.

Overlay Wild

Samba Brazil har ikke dette særlige wild symbol, men til gengæld finder du andre underholdende features.

Gevinstoversigt

Vil du vide mere om symbolerne og gevinsterne på Samba Brazil, skal du blot åbne Playtech’s gevinstoversigt ved at klikke på knappen. Der kan du se flere detaljer om de 11 symboler, samt hvor meget du kan vinde hvis du får ens. Det bedste symbol at få er Dancing girl, som udbetaler en gevinst på 5000 gange din linjeindsats for 5 ens symboler på en af de 25 linjer. Derefter, kommer det gavmilde Fire-Eater symbol, som belønner dig med 500 gange din indsats. Men Playtech har sørget for adskillige gode gevinster på de 5 hjul. Samba Drums symbolet kan for eksempel gange din indsats med 200 per linje, hvilket jo ikke er dårligt. Efterfølgende er der Ace and King symbolet, som giver dig 150 gange din indsats når du får 5 på række. Lidt mindre får du med Queen and Jack, som tildeler en gevinst på 100 gange linjeindsatsen. Småt er også godt. Og selv det lavest betalende symbol; 9 and 10, udbetaler 75 gange linjeindsatsen.

Samba Brazil online gratis Spil Samba Brazil nu 

Indsats Størrelse

På Samba Brazil er der adskillige måder at vælge din indsats:

 • Aktiver det ønskede antal af linjer
 • Indstil dit indsats niveau
 • Vælg din indsats ud fra den kontante værdi

Med samtlige 25 linjer, er dine vinderchancer størst. Men foretrækker du lave indsatser, kan du vælge at satse på ned til 1.

På Samba Brazil kan indstille indsats niveau til mellem 1 og 1 mønter på hver af de 25 linjer. Med maks. indsats på 1 per linje, kommer din samlede indsats op på mønter per spin. Men husk, jo mere du større din Samba Brazil indsats er, jo større en gevinst kan du vinde!

Er der en fast møntværdi?

Hver mønt du satser har en kontant værdi. Det er vigtigt at du ved hvordan du kan indstille den:

Samba Brazil’s Gevinst Multiplikator

Nogle video spil har en multiplikator funktion, som fungerer sammen med de almindelige 75 til 5000 gange linjegevinster. Du finder ikke denne funktion på Samba Brazil, men der er en Mixed Pay bonus runde.

Gratis Spins og Bonus Funktioner

Kan jeg se frem til free spins og andre bonus funktioner på Samba Brazil?

Bonus Funktioner på Samba Brazil

Ja, der er et bonusspil. Samba Brazil har et interessant bonusspil ved navn Samba Music. Det er en god afveksling mellem dine spins. Samba Music udløser også flotte gevinster – .Samba Music udløses når bonussymbolet – Samba Brazil Logo – vises på hjulene.

Spil Samba Brazil nu 

Dobbelt eller Intet i Samba Brazil’s Runde

Samba Brazil har ingen gamble funktion. Men det er heller ikke nødvendigt, da Playtech har inkluderet mange andre sjove funktioner som kan give din saldo et skub.

Kan man udløse Gratis Spins på Samba Brazil?

Det er meget normalt, at folk forveksler gratis spins som en bonus med gratis spins bonus funktionen i et spil. Online casinoer, såsom LeoVegas kunne tilbyde gratis spins som en bonus. De 50 gratis spins du får af LeoVegas når du opretter en ny konto, kan ikke bruges på Samba Brazil. Men til gengæld, har Playtech lavet en gratis spins funktion på Samba Brazil. De gratis spins, eller free spins som de også bliver kaldt, er ikke det samme som når du spiller Samba Brazil i en gratis version, der betaler du godt nok ikke for dine spins, men du får heller ikke gevinsten udbetalt.

Jep, det er korrekt. Samba Music er navnet på free spins runden på Samba Brazil. Spil Samba Brazil online og du kan blive belønnet med ekstra spins når du spiller.

Grafiske Oplevelse

Som andre Playtech video spillemaskiner, har (slot) en flot grafik der komplementerer Party-temaet super godt, samt et antal af knapper som kan bruges til at:

 • Tjekke gevinstoversigten
 • Vælge antal betalingslinjer
 • Indstille din indsats
 • Starte auto funktion
 • Spille Samba Brazil i fuldskærm
 • Vælge Samba Brazil’s maks. indsats
 • Indstille lydstyrken
 • Sætte spillet på mute
 • Starte Turbo funktion

Kort sagt, er alt ved dette Playtech spil farvet af Rio Carnival temaet, inklusiv lyden. Derfor leverer Samba Brazil en autentisk stemning som mange LeoVegas spillere ikke kan modstå. Oven i det, kan du vinde 5000 gange din indsats. Så forstår du måske hvorfor Samba Brazil er så attraktiv. Men hvis du ikke bryder dig om Rio Carnival lyden, kan du klikke på mute eller lydstyrke knappen.

Spil for Rigtige Penge

Den levende grafik og interessante features, giver en lyst til at spille Samba Brazil for rigtige penge. Det er også det hele værd, da de 5 hjul udbetaler attraktive gevinster – så spil Samba Brazil online hos LeoVegas og kryds fingre for at det er dig der løber med den store gevinst!

Sådan spiller man Samba Brazil online for rigtige penge:

Opret din LeoVegas konto og spil Samba Brazil online med det samme. Du skal bare bruge 5 minutter. Således får du hurtigt oprettet en LeoVegas konto:

 • Gå til LeoVegas’s site
 • Klik på Opret Konto
 • Udfyld de nødvendige informationer
 • Få en 125% velkomstbonus på op til 10000kr på dit første indskud samt 50 free spins og 50kr gratis bonus
 • Lav et indskud på minimum 50kr
 • Nu er du klar til at spille Samba Brazil med LeoVegas’s casino penge

Hvordan Udbetales Gevinst?

Pengene du vinder når du spiller Samba Brazil for rigtige penge vises øjeblikkeligt på din LeoVegas konto. Du kan udbetale penge via hurtigt og sikkert gennem Skrill. Hver har en grænse, som du bør tjekke med casinoet’s support.

Når du tager imod den 125% LeoVegas bonus, skal du sørge for at opfylde gennemspilningskravet på 35, før du kan udbetale din Samba Brazil gevinst. Du kan altid tjekke LeoVegas’s Vilkår & Betingelser, for flere informationer om gennemspilningskrav. Det er ikke noget som du kan finde i Playtech spilleregler.

Spil Samba Brazil For Sjov Hos LeoVegas

En af grundene til vi elsker LeoVegas er at de lader os spille dette avancerede spil for sjov. Spil Samba Brazil online på din computer eller på din mobil.

Bliv introduceret til denne Playtech spillemaskine, ved hjælp af spil for sjov funktionen hos LeoVegas eller du kan skifte til rigtige penge. Det kræver desuden at du indbetaler minimum 50kr, og vælger at du vælger din linjeindsats – minimum 0.1kr per linje. Og glem ikke, at du kan nyde en LeoVegas velkomstbonus på 125% oven i dit eget indskud – uden brug af LeoVegas bonuskode.

Kan man vinde rigtige gevinster ved at spille Samba Brazil gratis?

Kan man virkelig spille Samba Brazil spillemaskine gratis, og stadig få udbetalt kontante gevinster? Hos LeoVegas kan du ved at bruge din LeoVegas gratis bonus

LeoVegas Gratis Bonus uden Indbetaling

Hvis du vil bruge din LeoVegas gratis bonus til at spille dette video spil, skal du vide at den generøse 50kr bonus kan give dig kontante udbetalinger. LeoVegas kræver dog at du gennemspiller denne bonus 35 gange, og det der er tilbage efter de 50kr er fratrukket, forbliver dine at spille med. Gratis spil og gevinst? Det bliver ikke meget bedre!

Findes der en LeoVegas App med Samba Brazil?

Ja, du kan blive underholdt af Samba Brazil mobil i en app som er tilgængelig til samtlige iOS, Android, Windows enheder. Download LeoVegas app til din mobile enhed og få adgang til et hav af spilleautomater på din mobil. Samba Brazil tilbyder den samme gode oplevelse som på din computer. De 5 hjul giver den samme fine udbetalingsprocent på 95.08%, det eneste der er ændret er størrelsen af designet.

Du kan spille Samba Brazil når du er på farten, direkte på din iOS enhed. Bare en download LeoVegas’s app i iTunes, så har du alle de underholdende spillemaskiner lige ved hånden.

Du kan spille Playtech spilleautomater på din Android enhed, hvis du downloader LeoVegas app i Google Play.

En ting du skal være opmærksom på hvis du vil downloade LeoVegas’s app, er at du får den officielle som desuden er gratis.

Kan man få Mobil Bonus?

Vil du spinde de 5 hjul på din mobile enhed? Så må du gøre det uden en bonus, fordi LeoVegas vil ikke give dig en. Det virker som en fejl fra LeoVegas side, så vi håber de vil rette den en skønne dag.

Maks. Gevinst på Samba Brazil

Vil du gerne vide mere om Samba Brazil’s bedste gevinster? Så tjek gevinstoversigten – klik på yes for at se den fulde oversigt. Her vil du se Dancing girl som udbetaler den højeste gevinst på 5000 gange linjeindsatsen når 5 af dem lander på række. Det er den Samba Brazil gevinst du skal holde øje med hvis du er til store gevinster.

Kan man forbedre sine odds for gevinst med en Samba Brazil strategi?

Ingen Samba Brazil strategi kan forbedre dine gevinstchancer. Chancen for at vinde på dette moderne spil afhænger nemlig af Samba Brazil’s tilbagebetalingsprocent og LeoVegas’s house edge. Tilbagebetalingsprocenten beregnes ud fra de gevinster som Samba Brazil’s 5 hjul og 25 linjer udbetaler over en periode, hvor house edge viser LeoVegas’s udbytte.

Bare husk på, hvis du vil styrke dine gevinstchancer – skal du satse på så mange gevinstlinjer som muligt. Så husk at aktivere alle Samba Brazil’s 5 linjer for at booste din chance for gevinst. Det virker på Samba Brazil samt andre Playtech spil.

Samba Brazil tilbyder en fin tilbagebetalingsprocent på 95.08%, så du vil blive belønnet med.

Kort om Playtech:

 • Website: www.Playtech.com
 • Speciale: Gaming Produkter & Software Løsninger, Online & Mobil Gaming Applikationer, Cross-Platform Management System
 • Etableret: 1999
 • Grundlægger: Teddy Sagi
 • Hovedkontor: St. George’s Court, 2nd Floor Upper Church Street, Douglas
Spil Samba Brazil ved LeoVegas