Prøv lykken på The Jazz Club Online

Spil The Jazz Club ved LeoVegas 

Spil The Jazz Club og vind hos LeoVegas

Spil type:Spil beskrivelse:
Spil det her:LeoVegas
Velkomstbonus: 125% op til 10000kr + 50kr No Deposit Bonus
The Jazz Club Free Spins: 200
Bonuskode: Brug Vores Link!

Oven i den 125% velkomstbonus på op til 10000kr får du 50 LeoVegas free spins.

Hvad siger du til at få en LeoVegas bonus uden du skal bruge en LeoVegas bonuskode? På den måde kan du prøve The Jazz Club spilleautomat for LeoVegas’s penge. Her kan du se hvad de tilbyder: en velkomstbonus på 125%, en 50kr gratis bonus, underholdende Playtech spil og attraktive bonusser til loyale kunder.

Få en LeoVegas velkomstbonus ved oprettelse

Hvad er det bedste ved at tilmelde sig et online casino? Deres velkomsttilbud, selvfølgelig! Og med en LeoVegas bonus, kan du prøve The Jazz Club spillemaskine uden at bruge en krone. En gratis LeoVegas bonus uden indskud på 50kr, er deres måde at lade dig prøve Playtech’s spil efter tilmelding. Men du kan få endnu mere – indbetaler du et minimumsbeløb på 50kr får du en LeoVegas velkomstbonus oven i.

Vil du have en LeoVegas bonus? For at modtage en 125% LeoVegas velkomstbonus, kræver det en indbetaling. Bare brug Skrill, indbetal minimum 50kr og din saldo vil stige med 10000kr som kan bruges til få flere spins på The Jazz Club spillemaskine.

Spil The Jazz Club hos LeoVegas 

Indledning

Hvis du er på udkig efter spænding på en spillemaskine, så er The Jazz Club lige det du leder efter. Med enkel men fin grafik, forskellige bonus features, 5 hjul og 25 betalingslinjer som udbetaler op til 5000000kr, vil du med sikkerhed blive underholdt. Spil The Jazz Club online – en af Playtech’s sjoveste spil, med et Music tema som ikke kun Jazz fans holder af.

The Jazz Club spillemaskine giver dig en chance for at vinde 5000 gange din indsats, få free spins, få kontante gevinster på op til 5000000, alt sammen med en lav min. indsats på bare 2 per linje.

The Jazz Club Features i Spillet

The Jazz Club er meget mere end blot en spillemaskine som kun Jazz fans vil sætte pris på. Lad os kigge på hvad The Jazz Club kan tilbyde.

Der er masser af fremragende funktioner blandt andet bonus free spins, samt 13 symboler inklusiv forskellige typer wilds på denne video spillemaskine.

Jackpotten er 5000 gange din linjeindsats. Tilbagebetaling til spilleren er på 94.91%.

Spil The Jazz Club online hos LeoVegas med en gratis spilkonto, så du kan vinde store gevinster. Du kan endvidere benytte LeoVegas download og spille The Jazz Club app spilleautomat på din mobil. Du kan samtidig få en flot velkomstbonus.

Baggrund

The Jazz Club blev udgivet i 2012 af spiludviklere fra Playtech, som stadig i dag har licens på spillet. Playtech opdaterer samtidig regelmæssigt denne video, så man altid får en god oplevelse på The Jazz Club.

Information om The Jazz Club

Samtlige regler for The Jazz Club er oversigten her:

 • Du skal have minimum 2 af samme symbol på en af de 25 spillelinjer, for at kvalificere dig til en gevinst
 • Samtlige gevinster er for vinderkombinationer fra venstre til højre, undtagen for Scatter symbolet
 • Gevinster udbetales kun for de spillelinjer som du har valgt
 • Scatter symboler giver gevinst ved hvilken som helst placering på spillet
 • Wild symbolet erstatter alle de 13 symboler dog ikke scatter symbolet
 • Kun den største gevinstkombination på hver spillelinje giver gevinst
 • Gratis spins funktionen på The Jazz Club indeholder 14 gratis spins
 • Gratis spins kan også udløses igen under dine gratis spins
 • Mindste indsats er
 • Opstår der fejl under spillet annulleres samtlige indsats og udbetalinger

Hvorledes spiller man The Jazz Club?

Det handler om at få mindst 2 symboler på række, og op til et maks. af 5 ens på række fra venstre til højre. Hvis du er ny på online spillemaskiner, eller bare på The Jazz Club, så vil du her få et hurtigt overblik over hvordan du kan spille The Jazz Club online og få store gevinster.

Først, skal du vælge hvordan og hvor du vil spille. En 125% LeoVegas velkomstbonus på op til 10000kr, kan blive din.

For langt de fleste er det sjovest at spille The Jazz Club for rigtige penge, da dette giver muligheden for at vinde op til 5000000kr. Prøv The Jazz Club hos LeoVegas, på deres hjemmeside på din computer eller mobil.

Vil du prøve The Jazz Club for sjov, for at se om det er noget for dig, så kan du gøre det gratis hos LeoVegas også på mobilen. Du behøver ikke LeoVegas download.

Man kan ændre størrelsen af indsatsen ved at benytte indsats indstillingerne. På denne måde kan du øge din indsats, men samtidig også din mulige gevinst. Det er målet at få minimum 2 ens symboler på en aktiv linje, og får du hele 5 af de samme symboler udløses den største gevinst. Har du først åbnet spillet, skal man bare klikke på Spin for at starte hjulene.

For størst chance for at få 5 ens symboler på linje, gælder det om at spille på så mange betalingslinjer som muligt. Du kan indstille antallet af aktive spillelinjer på The Jazz Club video på knapperne under hjulene. For det bedste udfald, skal du spille på alle 25 spillelinjer. Du kan også slå Turbo tilstand til eller fra.

Trin for trin guide til at spille The Jazz Club:

 • Beslut først, hvor mange spillelinjer du vil satse på.

The Jazz Club har 25 spillelinjer fordelt over 5 hjul. Du kan vælge imellem 1 til 25 linjer. Spil The Jazz Club online med så mange aktive spillelinjer som muligt, for at øge dine chancer for at vinde 5000000kr. Vi kan varmt anbefale at du beholder 25 aktive spillelinjer i Playtech’s The Jazz Club.

Gevinster udbetales fra venstre til højre, hvilket er det mest almindelige på spillemaskiner. Udbetalingerne er bestemt ikke sjældne, hvilket de fleste folk tænker når de ser et spil med så mange linjer her. The Jazz Club gevinsterne er ligeså gode som på de bedste online spillemaskiner.

 • Nu skal du så til at vælge værdien af hver mønt.

Vil du spille The Jazz Club for rigtige penge, eller andre Playtech spillemaskiner hos LeoVegas, skal du indstille møntværdien til en kontantværdi per mønt. Dette gælder dog ikke for The Jazz Club – her er der nemlig en fast møntværdi på kr per mønt.

Ligesom med betalingslinjerne, slipper du for at skulle bekymre dig om detaljerne. I stedet, kan du fokusere på at vinde The Jazz Club’s jackpot på 5000 gange din linjeindsats.

 • Har du fået indstillet møntværdien, så gå videre til valg af indsats per linje.

Playtech har besluttet at have en fast mønt indstilling på The Jazz Club – du kan derfor kun satse 1 per linje.

Du kan vælge at satse på op til 25 linjer, eller reducere antallet til 1. Brug spillelinje knapperne til at slå dem til eller fra.

For at indstille alt på en gang, brug ‘Maks. Indsats’ knappen. For at finjustere din indsats på The Jazz Club, er der en indsats størrelse/møntværdi knap.

Du kan selv styre din indsats, og satse alt fra 2kr til 1000kr per linje. Med en forholdsvis høj maks. indsats på 1000kr per linje, ser det ud til at Playtech har lavet The Jazz Club til spillere der foretrækker høje indsatser.

 • Klik på Spin knappen for manuelt at starte spillet.

Sådan kan du starte de 5 hjul, mens du beholder indstillingerne på The Jazz Club fra før. Du kan også starte The Jazz Club ved at bruge autospil. Så behøver du ikke trykke på Spin knappen, i stedet kan du sætte dig tilbage og se på de 5 hjul der spinder op til 99 gange i træk.

 • Før du vælger at starte The Jazz Club spillemaskine, er der to valgmuligheder mere at indstille: fuld skærm og lydniveauet.

Den første giver dig mulighed for at gøre spilleskærmen større og nyde The Jazz Club spillet i fuld skærm.

Lyden på The Jazz Club kan afbrydes hvis du trykker på mute, så du bedre kan fokusere på spillet.

Playtech har gjort det muligt at justere lydstyrken på The Jazz Club, så du selv kan vælge niveauet.

The Jazz Club’s Symboler

På The Jazz Club spilleautomat er der i alt 13 symboler. De højst betalende ses i listen herunder:

 • Trumpet Player
 • Contrabass Player and Piano Player
 • Whiskey on Rocks and Musical Note
 • Ace and King
 • Queen and Jack
 • 10 and 9

Sammen med disse, finder du desuden:

 • Microphone wild symbol
 • Microphone – the expanding wild
 • Jazz Club scatter symbol
 • Jazz Club freespins symbol

Det bedst betalende, et jackpot symbol kan man sige, er Trumpet Player. Får du Trumpet Player 5 gange på alle de 25 spillelinjer vil du få 5000 gange din indsats. Med maks. indsats på på alle 25 spillelinjer, vil 5 Trumpet Player symboler give dig 5000 gange din indsats – eller mønter.

Her på billedet ses The Jazz Club’s størst udbetalende symbol:

Det næste symbol du skal håbe på at få er Contrabass Player and Piano Player. Satser du 2kr per linje, kan du nemlig vinde 1000 gange din indsats, og satser 1000kr per linje og får 5 af disse symboler, kan du vinde helt op til 1000000kr. Derefter er der det gavmilde Whiskey on Rocks and Musical Note symbol, som belønner dig med en gevinst på 500 gange din indsats selv med minimums indsats på 2kr per linje, men som kan forøge din saldo med 500000kr hvis du satser maks. og 5 af dem fremkommer på en aktiv spillelinje.

Symbolerne Ace and King og Queen and Jack kan gange din indsats med henholdsvis 200 og 150. Men selv det dårligst betalende symbol 10 and 9, giver dig 100 gange din indsats, hvis du får 5 på en aktiv linje.

Ikke nok med du at The Jazz Club har et wild symbol, ydermere får du scatter symbolet Jazz Club. Det kan fuldende samtlige The Jazz Club vinderkombinationer. Alene kan Jazz Club symbolet give dig en gevinst på 100 gange din indsats.

På The Jazz Club finder du et Jazz Club symbol, der udløser free spins.

The Jazz Club Betalingslinjer

The Jazz Club video spillemaskine og 5 hjul og 25 spillelinjer.

Gevinstlinjer er linjer som løber hen over de 5 hjul på spillet. Det er de linjer som afgør hvor der er gevinst.Du kan selv vælge antallet af linjer du vil satse på ved at ændre på betalingslinje knapperne.

play The Jazz Club online Spil The Jazz Club hos LeoVegas 

Sådan får du mest ud af The Jazz Club’s betalingslinjer:

 • Gevinst udbetales fra venstre til højre på betalingslinjerne.
 • Der skal minimum være 2 matchende symboler for at give gevinst.
 • På en gevinstlinje kan et wild symbol erstatte alle andre symboler.
 • Det ekspanderende wild symbol breder sig over linjerne så der kommer flere vindende kombinationer.
 • På enhver betalingslinje udbetaler scatter symboler gevinst.
 • Det er kun den største gevinst på en betalingslinje som bliver udbetalt. Får du for eksempel vindende kombinationer på en gevinstlinje, vil du kun få udbetalt den største af dem.
 • Aktiver altid betalingslinjerne for at få udbetalt gevinst på dem. Hvis du ellers får en vindende kombination på en betalingslinje som ikke er aktiveret, vil gevinsten nemlig ikke blive udbetalt.

Info om Spillets Hjul

Når det kommer til hjulene på The Jazz Club, har Playtech holdt det traditionelt. De 5 hjul spinder nemlig nedad, hvilket er det mest almindelige. Men selvom der ikke er noget specielt ved hjulene på denne video, er gevinsterne stadig det hele værd.

Der er 13 almindelige symboler på The Jazz Club herunder et wild og et scatter symbol. Derudover er der en særlig Microphone symbol, som dækker et helt hjul.

Hvad er den faste The Jazz Club Jackpot?

Der er ingen fastsat The Jazz Club jackpot. Men i stedet har Playtech inkluderet et Trumpet Player symbol som kan gange din indsats med 5000. Du kan altså løbe afsted med en gevinst på op til 5000000kr hvis du satser maks. på 1000kr per linje eller mønter.

Progressive Jackpots på Playtech Spil

Der findes ingen progressiv The Jazz Club jackpot. Men måske er der nogle online casinoer som har tilføjet dette Playtech spil til deres egen progressive jackpot pulje.

Kan man sammenligne Klassiske og Video Spillemaskiner?

Spillemaskinen The Jazz Club har en god grafik. Den er simpel at spille og visuelt flot. Dette Playtech spil har mange funktioner, som du umuligt vil finde på klassiske spilleautomater. Hvilket gør det spændende at spille The Jazz Club for rigtige penge.

Er dette en 3D Spillemaskine?

Nej, The Jazz Club er ikke en 3D spillemaskine. Men der er ikke den store forskel, en 3D spillemaskine er blot en spillemaskine med et bedre design. Så selvom de æstetisk er tiltalende, er det sjældent de bringer nye vigtige features på banen. De er altså ikke så anderledes end almindelige spillemaskiner. Det er forskellen mellem spillemaskiner og klassiske spilleautomater der er stor – ikke blot udseende men også selve spillet.

Er LeoVegas download et must?

Leder du efter et casino hvor det ikke er nødvendigt med The Jazz Club download eller LeoVegas software? Så prøv LeoVegas, her kan du nemlig spille direkte på sitet. Hvis du har lyst til at prøve andre Playtech spil, kan du hos LeoVegas prøve dem i en gratis version. Her kan du for eksempel prøve The Jazz Club gratis eller satse rigtige penge på The Jazz Club.

LeoVegas download findes ikke , så spil The Jazz Club på LeoVegas’s website i stedet. Hvis du gerne vil lære The Jazz Club at kende, før du spiller for rigtige penge, tilbyder LeoVegas samtlige Playtech spilleautomater i en gratis prøve version. Helt uden krav om at du opretter en konto.

The Jazz Club’s Knapper

Sådan bruger du The Jazz Club’s knapper bedst muligt:

Start Knappen

Du kommer uden tvivl til at bruge Spin knappen mest på The Jazz Club. Som på de fleste andre Playtech spil, er det den der får hjulene til at spinde. The Jazz Club kan få din saldo vokse med 5000000kr, hvis du får den helt rigtige kombination. Dette Playtech spil har andre brugbare knapper som for eksempel:

 • Maks. Indsats knappen – som kan indstille din indsats i et enkelt klik
 • Turbo funktion – læs mere om den herunder
 • Fuld skærm funktionen
 • Lydstyrke indstillingen på The Jazz Club
 • Info sektion der giver dig mere information om The Jazz Club spillet samt udbetalingstabel

Turbo Knappen

Hvis du ønsker at fremskynde udfaldet af dine gratis spins, så kan du bruge Turbo knappen.

The Jazz Club har en Turbo knap der kan få de 5 til at løbe hurtigere, enten under selve spillet, eller bonus funktionerne, såsom gratis spins. Får du klikket på Turbo ved en fejl eller bryder du dig ikke om det tempofyldte spil, kan du altid klikke på den igen for at afslutte Turbo.

Information Fanen

Info knappen finder du normalt på de alle video spil. Men desværre ikke på dette Playtech spil. The Jazz Club’s udbetalingstabel er tilgængelig på selve spillet og indeholder alle de vigtigste informationer. Vil du have mere information om reglerne for The Jazz Club, kan du kontakte LeoVegas’s medarbejdere.

Hvad er Autospil?

Autospil er en funktion der sætter spillet i gang, så du ikke behøver at klikke på Spin ved hver spin. Den stopper kun for at vise dig vinderkombinationerne, hvilket gør spillet endnu mere spændende, når du spiller The Jazz Club for rigtige penge. Selv hvis du spiller The Jazz Club for sjov, er det godt at vide at autospil funktionen er inkluderet som standard.

Playtech inkluderede denne funktion, så du ikke behøver at trykke på Spin knappen igen og igen. Ydermere, kan du selv indstille autospil som du har lyst.

Min. Indsats

Når du har besluttet dig for at oprette en LeoVegas konto, samt få en bonus på 10000kr, bør du først finde ud af hvad minimums indsatsen er på The Jazz Club, hvis du vil spille for rigtige penge.

Da der ikke er nogen særlig knap på The Jazz Club til at indstille indsatsen til minimum, skal du selv ændre antallet af mønter.

Hvis du ikke har lyst til at spille for en høj indsats, har Playtech gjort det muligt at spille for helt ned til 2kr per linje. Så i alt 2kr, hvis du satser på alle 25 linjer.

Du behøver ikke nødvendigvis at satse på alle 25 betalingslinjer. Men vil have stor gevinstchance, skal du satse på så mange betalingslinjer som muligt. Vælger du kun 1 af dem, har du ikke ligeså stor chance for at vinde The Jazz Club’s gevinster eller bonusspil.

Maks. Indsats

Du vil jo nok gerne have mest muligt ud af The Jazz Club, derfor har Playtech inkluderet en Maks. Indsats knap. Klik på yes og din indsats er sat til maksimal værdi. Den maksimale indsats på The Jazz Club er 1 mønter på hver af de 25 spillelinjer, hvilket svarer til 25000kr.

Tilbagebetalingsprocent

Kort sagt er tilbagebetalingsprocenten The Jazz Club’s udbetalingsprocent registreret over tid. 5-hjuls spil har normalt en der spænder mellem 93% til 96%.Hvilket vil sige at når du bruger 100kr, vil din gennemsnitlige gevinst være 96kr. Det betyder dog ikke at du vinder 96% af dine spins.

På The Jazz Club får du en af de laveste tilbagebetalingsprocent på markedet – på bare 94.91%.

Særlige Funktioner på The Jazz Club

Blandt The Jazz Club’s de særlige funktioner, er det nok vigtigst at kende wild og scatter symbolerne, derfor kan du se flere detaljer herunder.

Scatter

The Jazz Club har et scatter symbol som hedder Jazz Club. Det kan gange din indsats med 100. På The Jazz Club kan scatter symbolet udløse free spins, hvilket gør det endnu bedre.

Her ses et billede af scatter symbolet:

spil The Jazz Club gratis

Wild

Wild symbolet Microphone kan erstatte ethvert af de andre symboler, så får du 4 ens Contrabass Player and Piano Player symboler og så et Microphone symbol, anse det som at du har fået 5 ens Contrabass Player and Piano Player symboler, og forvent 1000 gange din linjeindsats.

vind rigtige penge på The Jazz Club

Her kan du se hvordan Microphone symbolet ser ud.

Ekspanderende Wild

På The Jazz Club er der, foruden el normalt wild symbol, også et Microphone symbol, som skaber flere gevinst kombinationer ved at sprede sig over hjulene, hvilket udløser en gevinst på gange din linjeindsats.

Stacked Wild

The Jazz Club har ikke noget stablet wild symbol, men mange andre features der kan gange din linjeindsats op til 5000 gange.

Overlay Wild

Gevinstoversigt

Hvis du ikke kender dette video spil , så bør du helt sikkert tjekke gevinstoversigten først. Lykkes det dig at få 5 af de samme symboler på en linje kan du vinde helt op til 5000 gange din indsats. Denne gevinst kan du opnå hvis du får Trumpet Player symbolet. Så det er dem du skal stræbe efter. Men du bør også være glad hvis du ser Contrabass Player and Piano Player symbolet, fordi det udløser en flot gevinst på 1000 gange din linjeindsats. Men får du ikke dem, er der stadig chance for at gøre det din spille tid værd. Hvis du får 5 af det tredje højst betalende symbol Whiskey on Rocks and Musical Note, de vil belønne dig med 500 gange linjeindsatsen, og der er også Ace and King symbolet som udbetaler 200 gange. Og når hjulene nu drejer så hold øje med Queen and Jack symbolet, det vil nemlig gange din linjeindsats med 150. Men mislykkes alt andet,er der stadig det ydmyge 10 and 9 symbol som ganger din indsats med 100.

The Jazz Club online gratis Spil The Jazz Club hos LeoVegas 

Indsats Størrelse

På The Jazz Club er der adskillige måder at vælge din indsats:

 • Fastsættelse af aktive gevinstlinjer
 • Indstilling af indsats niveau
 • Indstilling af beløb for indsats per linje

Du kan spille The Jazz Club med et selvvalgt antal af linjer. Aktiver mellem 1 og 25 gevinstlinjer, alt efter hvad du har lyst til.

En hurtig måde at indstille din indsats på The Jazz Club er via indsats niveau. Det starter fra 1 og op til 1, derved kan du let kan ændre din samlede indsats fra til . Vær opmærksom på, at ændringerne gælder for alle 25 linjer.

The Jazz Club’s møntværdi

Møntværdien er en af de vigtigste LeoVegas indstillinger at kende.

Findes der en multiplikator funktion?

På nogle video spil er der en multiplikator som kan gange dine almindelige linjegevinster yderligere. The Jazz Club har desværre ikke denne funktion. Selvom nogle Playtech spilleautomater har en multiplikator funktion, har The Jazz Club desværre ikke sådan en.

Bonusser, Gratis Spins og andet

Hvad tilbyder The Jazz Club?

Har The Jazz Club et Bonusspil?

Spil The Jazz Club nu 

Runde

The Jazz Club har ingen gamble funktion. Men det er heller ikke nødvendigt, da Playtech har inkluderet mange andre sjove funktioner som kan give din saldo et skub.

Kan man få The Jazz Club Free Spins?

Man kan sagtens komme til at forveksle de gratis spins der bliver udløst i et spil, og en gratis spins bonus fra et casino. Men når du tilmelder dig et nyt online casino som LeoVegas, kan man blive tilbudt en bonus med gratis spins. Det kan du få af LeoVegas – hele 50 spins, men de kan ikke bruges på The Jazz Club. Så derfor er det heldigt at, Playtech har inkluderet et bonusspil på The Jazz Club som indeholder gratis spins. Yderligere, kan man prøve en spillemaskine i en gratis version. Men det kalder man ikke for gratis spins, og får du en vinderkombination – vil gevinsten heller ikke blive tilføjet din spilkonto.

Du kan måske være heldigere end normalt på The Jazz Club, da den giver dig mulighed for at vinde 14 gratis spins hvis du udløser Jazz Solo under spillet.

Endvidere, får alle nye kunder 50 spins på Starburst, Jungle Spirit: Call of the Wild for at oprette en konto.

Der er en god portion LeoVegas free spins i dette Playtech spil, hele 14 spins som kan blive dine. Samlet kan de give dig en gevinst på

Den Visuelle Oplevelse

The Jazz Club er en af de typiske Playtech video spillemaskiner, med flot billed grafik som mange LeoVegas spillere elsker. Bortset fra visuel autencitet, tilbyder denne Music spillemaskine forskellige spillemuligheder, der gør dig i stand til:

 • Åbne gevinstoversigten
 • Vælge antallet af aktive gevinstlinjer
 • Justere din indsats
 • Starte auto funktion
 • Åbne The Jazz Club i fuldskærm
 • Spille for maks. indsats
 • Indstille lydstyrken
 • Mute The Jazz Club
 • Starte Turbo funktion

Når man tænker på Jazz-tema spilleautomater, tænker man på Playtech’s gennemførste visuelle- samt lydeffekter. Og The Jazz Club kommer bestemt ikke til at skuffe dig. Men der er en mute knap hvis du får brug for den. Alternativt, kan du justere lyden på dette avancerede spil.

Spil The Jazz Club for Penge

The Jazz Club kommer nok ikke til at forblænde dig med sin grafik, men måske denne Jazz tema spilleautomat’s jackpot gør.

Således spilles The Jazz Club spillemaskine med rigtig indsats:

Spil The Jazz Club online med en spilkonto hos LeoVegas. Opret din LeoVegas konto i løbet af 5 minutter. Sådan gør du:

 • Gå til LeoVegas’s website
 • Klik på Opret Konto
 • Udfyld de nødvendige informationer
 • Få en 125% velkomstbonus på op til 10000kr på din første indbetaling samt 50 free spins og 50kr gratis bonus
 • Lav et indskud på minimum 50kr
 • Nu er du klar til at spille The Jazz Club med LeoVegas’s casino penge

LeoVegas Udbetaling

Alle dine The Jazz Club gevinster kan udbetales fra på din LeoVegas spilkonto via Skrill. Men du bør vide at de fleste online casinoer udbetalingsgrænser, så kontakt LeoVegas support for at få disse oplyst.

Når du tager imod den 125% LeoVegas bonus, skal du sørge for at opfylde gennemspilningskravet på 35, før du kan udbetale din The Jazz Club gevinst. Du kan altid tjekke LeoVegas’s Vilkår & Betingelser, for flere informationer om gennemspilningskrav. Det er ikke noget som du kan finde i Playtech spilleregler.

Spil The Jazz Club online i gratis version

Selvfølgelig har LeoVegas en gratis prøveversion af The Jazz Club. Spil The Jazz Club online på din computer eller mobil.

Det kan være underholdende at spille LeoVegas’s spillemaskiner for sjov. Men hvis du vil vinde rigtige penge på The Jazz Club, er du nødt til at satse rigtige penge. Du vælger bare at skifte til spil for penge. Indbetal et minimum af 50kr og spil for ned til 2kr per linje. Dine penge kan vare et stykke tid. LeoVegas vil forlænge dit spil med en 125% LeoVegas bonus til nye spillere, uden du skal indtaste en LeoVegas bonuskode.

Kan man vinde rigtige penge når The Jazz Club spilles i en gratis version?

Det ville være fedt at spille The Jazz Club gratis online, uden at indbetale en krone men stadigvæk vinde penge. Med en LeoVegas gratis bonus kan du

LeoVegas Gratis Bonus uden Indskud

Lige nu kan du få en LeoVegas gratis bonus på 50kr til at bruge på dette video spil. Med denne bonus uden krav om indskud, kan du spille Playtech spil helt gratis. Alt du skal gøre, er at oprette en LeoVegas konto – gå til spillemaskiner, og brug dine 50kr på at vinde flere penge. Husk dog, at før du kan udbetale gevinst med denne LeoVegas bonus, skal du opfylde gennemspilningskravet. The Jazz Club kan give gevinster på op til 5000000kr, men du kan ikke udbetale gevinst før du har gennemspillet bonussen 35 gange.

Er The Jazz Club tilgængelig på LeoVegas App?

Ja, du kan spille The Jazz Club mobil på din iOS, Android, Windows enhed via en app. Den skal bare downloades først, men så får du også adgang til et godt udvalg af Playtech spil. LeoVegas’s app giver dig en kanon mobil casino oplevelse. Og The Jazz Club app version kommer heller ikke til at skulle dig.

Vil du spille LeoVegas på din iPhone eller iPad? Så får du den bedste oplevelse hvis du downloader LeoVegas app til iOS på iTunes eller deres eget site.

Du finder mange Playtech spilleautomater hvis du downloader LeoVegas’s Android app i Google Play. I løbet af få minutter har du adgang til dem alle direkte på din Android enhed.

Bemærk at LeoVegas har en gratis app, men husk at vær opmærksom på at det er den officielle app du downloader.

The Jazz Club Mobil Bonus

De fleste folk bruger efterhånden deres mobil til alt. Men det har LeoVegas valgt at ignorere, de tilbyder i hvert fald ingen mobil bonus. Så vil du spille The Jazz Club eller andre Music tema spil på LeoVegas mobil, må du betale af egen lomme.

Hvad er det største beløb man kan vinde?

Vil du gerne vide mere om The Jazz Club’s bedste gevinster? Så tjek gevinstoversigten – klik på yes for at se den fulde oversigt. Her vil du se Trumpet Player som udbetaler den højeste gevinst på 5000 gange linjeindsatsen når 5 af dem lander på række. Det er den The Jazz Club gevinst du skal holde øje med hvis du er til store gevinster.

Er der en The Jazz Club strategi til at vinde?

Der findes ingen The Jazz Club tips der forbedre dine odds for at vinde på dette video spil. Det afhænger nemlig af to faktorer: The Jazz Club’s udbetalingsprocent og LeoVegas’s house edge. Udbetalingsprocenten er det som The Jazz Club’s 5 hjul og 25 linjer udbetaler over en længere periode, mens house edge er det LeoVegas i gennemsnit tjener.

Ligesom alle andre spilleautomater, har dette Playtech spil sin egen udbetalingsprocent. På The Jazz Club er der en trist gennemsnitlig udbetaling på 94.91%.

Når det kommer til The Jazz Club’s udbetalinger, kan du forvente hyppige små gevinster. Med en udbetalingsprocent på 94.91%, er dine gevinstchancer på de 25 linjer ganske fine. Dog, er det selvfølgelig LeoVegas’s mål at opnå profit, hvilket de også får på millioner af The Jazz Club spins.

Fakta om Playtech:

 • Grundlægger: Teddy Sagi
 • Grundlagt: 1999
 • Adresse: St. George’s Court, 2nd Floor Upper Church Street, Douglas
 • Forretnings Speciale: Gaming Produkter & Software Løsninger, Online & Mobil Gaming Applikationer, Cross-Platform Management System
 • Hjemmeside: www.Playtech.com
Spil The Jazz Club nu