Prøv lykken på The Love Boat Online

Spil The Love Boat ved LeoVegas 

Spil The Love Boat online hos LeoVegas

Spil type:Spil beskrivelse:
Spil det her:LeoVegas
Velkomstbonus: 125% op til 10000kr + 50kr No Deposit Bonus
The Love Boat Free Spins: 200
Bonuskode: Brug Vores Link!

Du behøver ingen bonuskoder til Playtech spilleautomater for at få en LeoVegas bonus. Spil The Love Boat online – LeoVegas har gjort det nemt med deres 125% bonus op til 10000kr uden brug af LeoVegas bonuskode. For at aktivere den, skal du blot åbne en LeoVegas konto, logge ind og indbetale minimum 50kr med din Skrill konto og nyd din ekstra tid med The Love Boat.

Foruden den 125% bonus på op til 10000kr, kan nye spillere også få 50 LeoVegas free spins.

Træt af at lede efter en LeoVegas bonuskode? Ingen grund til at lede længere, for du behøver ikke en for at få en LeoVegas bonus. Du kan alligevel få en 125% LeoVegas velkomstbonus samt en 50kr gratis bonus som kan bruges på The Love Boat spilleautomat.

Få en LeoVegas velkomstbonus som ny bruger

Som ny bruger får du en attraktiv LeoVegas velkomstbonus. De tilbyder en gratis LeoVegas bonus på 50kr. Alt du skal gøre er at oprette en konto, så kan du få op til 50kr. Desuden, byder LeoVegas på mange andre kampagne tilbud.

Men der er flere kampagnetilbud til Playtech spil. Hvorfor ikke bruge de gratis penge som LeoVegas tilbyder på The Love Boat spillemaskine? Du skal blot indbetale et minimum af 50kr så vil du blive belønnet med en LeoVegas velkomstbonus på 125% oven i dit eget indskud.

Spil The Love Boat hos LeoVegas 

Præsentation

Hvis du er på udkig efter et eventyrligt twist på en spillemaskine, så er The Love Boat lige det du kigger efter. Med fin grafik, gode bonus funktioner, 5 hjul og 25 betalingslinjer som udbetaler op til 750000kr. Så spil The Love Boat online – du vil ikke blive skuffet. Den er en af Playtech’s bedste spillemaskiner, med et TV tema som Comedy fans holder meget af.

The Love Boat spillemaskine giver dig en chance for at vinde 1000 gange din indsats, udløse free spins og bonus runde, få kontante gevinster på op til 750000, nyde The Dream Cruise Jackpot feature, alt sammen med en lav min. indsats på bare 0.1 per linje.

The Love Boat Særlige Funktioner

The Love Boat er meget mere end blot en spillemaskine som kun Comedy fans vil holde af. Lad os se nærmere på hvad The Love Boat rent faktisk tilbyder.

Du finder en masse sjove features som gratis bonus spins og en gavmild bonus runde, samt 14 symboler herunder et wild og scatter symbol på denne video spillemaskine.

På The Love Boat har du chancen for at score jackpot, hvilket vil booste din saldo med 10000kr. Der er en fin udbetalingsprocent på 93.98%.

Spil The Love Boat online hos LeoVegas med en gratis spilkonto, så du kan vinde store gevinster. Du kan endvidere benytte LeoVegas download og spille The Love Boat app spilleautomat på din mobil. Du kan samtidig få en flot velkomstbonus.

Historien bag The Love Boat

Playtech udgav The Love Boat i 2013, og har stadig rettighederne til spillet i dag. Playtech opdaterer løbende dette video spil, så The Love Boat altid er den bedste udgave.

Spilleregler

Samtlige regler for The Love Boat ses herunder:

 • Hvis du skal kvalificere dig til gevinst, skal du min. have af samme symbol på en af de 25 aktive spillelinjer
 • Samtlige gevinster gælder for gevinstkombinationer fra venstre til højre, undtagen for Scatter symbolet
 • Scatter symboler udbetaler gevinst ved enhver placering
 • Wild symbolet kan her erstatte alle 14 af symbolerne undtagen scatter symbolet
 • Kun den største gevinst på hver spillelinje giver gevinst
 • Gratis spins featuren på The Love Boat giver 10 gratis spins
 • Gratis spins kan tildeles igen under gratis spins runde
 • Mindste indsats er
 • Jackpot gevinst er et fast beløb på 10000kr
 • Hele den progressive jackpot udbetales når jackpot udløses
 • Fejl i spillet annullerer alle spil og udbetalinger

Sådan spiller du The Love Boat

På The Love Boat, er målet at få mindst ens symboler, og helt op til 5 på række fra venstre til højre. Hvis du er ny i universet af online spillemaskiner, eller blot på spillet her, så vil denne The Love Boat anmeldelse give dig en hurtig gennemgang af hvordan du spiller The Love Boat spillemaskine online og vinder rigtige penge.

Men før du kan gå i gang, skal du vælge hvordan og hvor du vil spille. Her tilbydes du en 125% LeoVegas velkomstbonus, på op til 10000kr.

Det er mest populært at spille The Love Boat for rigtige penge, da det giver chancen for at vinde op til 750000kr. Så hvorfor ikke prøve The Love Boat hos LeoVegas, direkte på deres website også på mobilen.

Vil du kun spille The Love Boat for sjov eller bare øve dig, så kan du prøve spillet gratis hos LeoVegas eller på din mobil. Du behøver ikke at downloade LeoVegas software.

Efter du har åbnet spillet, skal du bare klikke på Spin for at starte de 5 hjul. Du kan justere størrelsen af din indsats inden ved at bruge indsats knapperne. Dette vil forhøje din indsats, men også beløbet du har mulighed for at vinde. Det gælder om at få min. identiske symboler på linje, og med 5 symboler kan du udløse den største gevinst.

Jo flere linjer du satser på, jo flere chancer er der for at få 5 ens symboler på en spillelinje. På The Love Boat er det ikke nødvendigt at tænke over dette, da du altid vil satse på 25 spillelinjer. Du kan samtidig slå Turbo tilstand til eller fra.

Her er en guide til at spille The Love Boat:

 • Beslut dig først for, hvor mange spillelinjer du vil spille på.

Du finder 25 spillelinjer på The Love Boat, fordelt over 5 hjul. Antallet af spillelinjer er fastsat til 25, hvilket vil sige at der altid er 25 aktive linjer. Dette betyder ikke at The Love Boat begrænser dit spil. Spil The Love Boat online med en god indsats på de 25 linjer, og måske bliver du den heldige vinder af 750000kr.

Linjerne udbetaler fra venstre til højre, hvilket er det mest normale på spillemaskiner. Gevinsterne er ikke hvilket mange ellers tror når de ser et spil med så mange linjer her. The Love Boat gevinsterne er bestemt ligeså store som på de bedste online spillemaskiner.

 • Nu skal du til at indstille møntværdien.

Hvis du vil spille The Love Boat med rigtige penge hos LeoVegas, eller en anden Playtech’s spilleautomat, skal møntværdien indstilles til en kontantværdi per mønt. På The Love Boat er dette dog ikke nødvendigt – der er nemlig kun en møntværdi på kr per mønt.

Den faste møntværdi, betyder at du ikke behøver rode med indstillingerne. Du kan i stedet koncentrere dig om at vinde The Love Boat’s jackpot på 10000kr.

 • Efter din ønskede møntværdi er indstillet, vælg så din indsats per linje.

Playtech har valgt at holde mønt indstillingen på The Love Boat låst – du kan altså kun satse 1 per linje.

Spiller du The Love Boat vil det altid være med samtlige 25 spillelinjer. Playtech giver dig ikke lov til at vælge mere eller mindre end det. Måske de vil gøre det i en anden version af The Love Boat.

For at finindstille din indsats på The Love Boat, kan du bruge indsats størrelse/møntværdi knap.

Sådan kan du styre din indsats og satse på mellem 0.1kr og 250kr per linje. Den relative store maks. indsats på 250kr per linje, antyder at Playtech har rettet The Love Boat spillet mod folk som satser stort.

 • Klik på Spin knappen for manuelt at starte spillet.

Dette vil starte de 5 hjul, og samtidig beholde indstillingerne på The Love Boat som du tidligere indstillede. En anden måde at starte The Love Boat er ved at bruge autospil. Så behøver du ikke trykke på Spin knappen, i stedet kan du læne dig tilbage mens de 5 hjul selv spinder op til 99 gange i træk.

Udløser du et bonusspil under autospil, såsom free spins, vil denne video stoppe autospil og fortsætte med bonusspil.

 • Inden du begynder at spille The Love Boat spilleautomat, er der to valgmuligheder mere du skal overveje: fuld skærm samt lydstyrken.

Den ene gør det muligt at udvide spilleskærmen så du kan spille The Love Boat uden forstyrrelser.

Du kan slukke for lyden med et klik på mute knappen, og spille The Love Boat uden at forstyrre nogen.

Playtech har inkluderet en lydstyrke funktion, så du selv kan indstille lydniveauet uden The Love Boat er helt lydløs.

Alle The Love Boat Symboler

På The Love Boat spilleautomat er der 14 symboler. Herunder er en liste over dem der udbetaler bedst:

 • Captain Merrill Stubing
 • Dr. Adam Bricker
 • Julie McCoy
 • Isaac Washington
 • Burl Smith
 • Love List

Sammen med disse, vil du også finde:

 • Red Ship wild symbol
 • Love Boat Logo scatter symbol
 • Ship’s Speed Control bonus symbol
 • Love Boat Logo freespins symbol

Captain Merrill Stubing er det højst udbetalende, et jackpot symbol kan man sige. Skulle du få Captain Merrill Stubing 5 gange på de 25 spillelinjer vil gevinsten være 1000 gange din indsats. Spiller du med en indsats på på samtlige 25 spillelinjer, vil 5 Captain Merrill Stubing symboler udbetale 1000 gange din indsats – eller mønter.

Dette billede viser The Love Boat’s bedst betalende symbol:

Det næste symbol du skal ønske at få er Dr. Adam Bricker. For hvis du satser 0.1kr per linje, får du 400 gange din indsats, og satser du 250kr per linje og får 5 af disse symboler, vinder du 100000kr. Derefter er der også det gavmilde symbol Julie McCoy, som giver dig 300 gange din indsats selv ved mindste indsats på 0.1kr per linje, men som kan øge din saldo med helt op til 75000kr hvis du satser maks. og 5 af dem lander på en aktiv spillelinje.

Får du Isaac Washington eller Burl Smith bliver din indsats ganget med henholdsvis 200 og 150. Får du 5 af det lavest betalende symbol: Love List, vil du blive beløbbet med 50 gange din indsats.

Udover Red Ship symbolet, har The Love Boat et scatter symbol. Det fuldender enhver vinderkombination på The Love Boat. Men alene kan Love Boat Logo symbolet gange din indsats med 100.

Iblandt de mange symboler på The Love Boat, finder du nogle der ikke er helt almindelige på video spil. Dette er for eksempel Love Boat Logo symbolet der giver dig free spins på The Love Boat, og bonusspillet som startes af Ship’s Speed Control symbolet.

Gevinstlinjer

På The Love Boat video spillemaskine finder du 5 hjul og 25 betalingslinjer.

Gevinstlinjer er linjer som løber på tværs af de 5 hjul på spillet. Kun vinderkombinationer på disse udbetaler gevinst.

Man kan ikke ændre på antallet af aktive betalingslinjer på The Love Boat – der er altid 25 betalingslinjer.

Du kan altid styre din indsats, ved at vælge hvor mange betalingslinjer du satser på.

play The Love Boat online Spil The Love Boat ved LeoVegas 

Sådan får du mest ud af The Love Boat’s betalingslinjer:

 • Gevinst udbetales fra venstre til højre på betalingslinjerne.
 • Der skal minimum være matchende symboler for at give gevinst.
 • På en gevinstlinje kan et wild symbol erstatte alle andre symboler.
 • På enhver betalingslinje udbetaler scatter symboler gevinst.
 • Det er kun den største gevinst på en betalingslinje som bliver udbetalt. Får du for eksempel vindende kombinationer på en gevinstlinje, vil du kun få udbetalt den største af dem.
 • Alle 25 linjer på The Love Boat er faste. Man kan derfor ikke deaktivere dem, så de vil altid være aktive. Fordi alle betalingslinjerne er slået til, vil ens symboler automatisk udbetale gevinst.

Om The Love Boat’s Hjul

Når det kommer til hjulene på The Love Boat, har Playtech holdt det traditionelt. De 5 hjul spinder nemlig nedad, hvilket er det mest almindelige. Men selvom der ikke er noget specielt ved hjulene på denne video, er gevinsterne stadig det hele værd.

Hjulene har 14 standard symboler der fremkommer tilfældigt inklusive et wild og et scatter symbol.

Kan man vinde en fast The Love Boat Jackpot?

Faste jackpots er store gevinster som enten vises i kontanter eller mønter. Den faste The Love Boat jackpot er på et beløb af 10000kr. Mens mange spil, inklusive video spil har et jackpot symbol, er det ikke tilfældet på The Love Boat. Det er i stedet en kombination af de 14 symboler, der udløser jackpot gevinsten. Gå til gevinstoversigten for at se, hvilke symboler det er.

Info om Den Progressive Jackpot

En ting der gør dette 5-hjuls spil attraktivt, er den progressive jackpot. Alle der spiller bidrager nemlig til The Love Boat jackpot gevinsten, indtil den progressive jackpot er udløst. Derefter bliver beløbet i puljen nulstillet. Men beløbet stiger igen, eftersom spillet fortsætter.

Info om Playtech’s Spillemaskiner

The Love Boat er en spillemaskine. Den er nem at spille og samtidig visuelt tiltalende med fede lydeffekter. Playtech står bag nogle af de flotteste spillemaskiner, herunder The Love Boat. På The Love Boat finder du en række af funktioner, der ville være umuligt at tilbyde på en klassisk spilleautomat. Nogle vil måske mene, at dette har intet at gøre med, hvorfor du skal prøve at spille The Love Boat for rigtige penge.

Er Playtech’s The Love Boat en 3D Spillemaskine?

Dette Playtech spil er ikke en 3D spillemaskine. Men en 3D spillemaskine er blot en spillemaskine med bedre grafik. Så selvom de kan være utrolig flotte, betyder det ikke at de har flere funktioner. Den helt store forskel vil du til gengæld kunne se på spillemaskiner og klassiske spilleautomater – her det ikke kun grafikken men også selve spillet der er anderledes.

Kan man spille uden at downloade LeoVegas software?

Nogle gange er det for besværligt at skulle downloade et spil, hvis man bare lige vil prøve det. Derfor kan du spille The Love Boat direkte på deres website, uden du behøver downloade LeoVegas software. Du kan også prøve spillet helt gratis hos LeoVegas.Eller hvis du er selvsikker nok spille The Love Boat for rigtige penge.

Fordelen ved dette online casino er, at du ikke behøver LeoVegas download. Spil The Love Boat direkte i din browser i stedet. Sammen med andre Playtech spil, kan du prøve The Love Boat i en gratis version. Men husk at du skal spille The Love Boat for rigtige penge, hvis du vil gøre krav på gevinsten hos LeoVegas.

Guide Til Hvordan Knapperne Bruges

Lær hvordan du bruger knapperne på The Love Boat:

Start Knappen

For at starte The Love Boat eller ethvert andet spil på LeoVegas, skal du trykke på en knap. Som på mange andre Playtech spil hedder denne knap Spin. Ikke nok med at det er den der får hjulene til at spinde, så kan den også indbringe en gevinst på 750000kr. Andre knapper som du måske kan få brug for på The Love Boat er:

 • Klik på info ikonet for at lære mere om The Love Boat
 • Benyt turbo knappen hvis du synes det går for langsomt
 • Brug fuld skærm funktionen for bedste spilleoplevelse
 • Juster lydstyrken på The Love Boat

Turbo Knappen

Vil du have fart på spillets hjul? Så kan du benytte Turbo funktionen.

Ved at trykke på Turbo knappen på The Love Boat, kan du fremskynde spillet – enten under selve spillet, eller bonus funktionerne, såsom free spins eller bonusrunde. Hvis du får trykket på Turbo knappen ved en fejl eller ikke kan lide det hurtige spil, skal du bare trykke på den igen for at vende tilbage til standard tempo.

Information Fanen

Du kan klikke på Info ikonet for at se The Love Boat’s spilleregler. Læs her mere om, hvordan du spiller denne Playtech video og få mest muligt ud af at spille The Love Boat hos LeoVegas.

Hvad er Autospil?

Autospil lader dig spille, uden at skulle klikke på Spin ved hvert et spin. Men vær ikke bange for at gå glip af noget. Spillet stopper nemlig hvis du får en vinderkombination. På The Love Boat kan du vælge om du vil spille automatisk, eller selv gerne vil klikke på start knappen.

Playtech inkluderede denne funktion, så du ikke behøver at trykke på Spin knappen igen og igen. Ydermere, kan du selv indstille autospil som du har lyst.

På The Love Boat kan du indstille autospil til at stoppe på et givet tidspunkt. For eksempel når der udløses en bonus feature eller gratis spins.

Min. Indsats

Før du åbner en LeoVegas konto samt gør krav på din 10000kr bonus, bør du tjekke hvad casinoet’s minimums indsats krav er, for at spille The Love Boat for rigtige penge.

Dette særlige Comedy spil har ikke en Sats En knap, men du kan selv indstille den til 0.1kr.

Det mindste beløb, du kan satse er 0.1. Når du ganger det med alle spillets 25 betalingslinjer, får du en samlet indsats på 2.5kr.

The Love Boat har et fast antal betalingslinjer på 25 linjer. Det betyder altså, at der er større chance for at vinde The Love Boat’s bonusspil og free spins, samt større gevinster til dig.

Maks. Indsats

På The Love Boat kan du spille med en maks. indsats på 1 mønter per 25 linje. I kontant svarer det til 6250kr. Da Playtech ikke har tilføjet en Maks. Indsats knap, er du tvunget til selv at rode med indstillingerne på The Love Boat, for at vælge maks. indsats.

Tilbagebetalingsprocent

Har du planer om at spille denne spillemaskine bør du kende tilbagebetalingsprocenten. Det er den gennemsnitlige udbetaling over tid, som vises i procent. The Love Boat udbetaler i gennemsnit 93% til spilleren, hvilket vil sige 96kr for hver 100kr.

Du kan helt klart finde bedre tilbagebetalingsprocenter end The Love Boat’s – 93.98%.

Særlige Funktioner på The Love Boat

Dem der er interesseret i The Love Boat, vil blive glade for at høre at spillet både har et wild og scatter symbol. Læs nedenfor, for mere info om dem. Her kan du vinde bonusspil og free spins, hvis du får de rigtige symboler.

Scatter

The Love Boat’s scatter symbol hedder Love Boat Logo. Det udløser gevinst på 100 gange din indsats. Scatter symbolet på The Love Boat udløser en runde gratis spins,, som alle håber på at få.

Sådan ser The Love Boat’s scatter ud:

spil The Love Boat gratis

Wild

I tilfælde af du får 4 Julie McCoy og bare har brug for en mere for at få 5 på række, og derved udløse gevinst på 300 gange din linjeindsats. Det er her du får brug for The Love Boat’s Red Ship symbolsom erstatter den manglende Julie McCoy symbol.

vind rigtige penge på The Love Boat

Dette symbol er The Love Boat’s Red Ship symbol.

Ekspanderende Wild

Det er ikke unormalt at 5-hjuls spil har en ekspanderende wild, men det er ikke tilfældet på The Love Boat. Heldigvis har Playtech givet den mange andre funktioner, som du helt sikkert vil holde af.

Stacked Wild

Af en eller anden grund, har Playtech ikke inkluderet et stablet wild symbol på disse 25 betalingslinjer. Heldigvis, var Playtech storsindet nok til at give den en linjegevinst på 1000 gange din indsats.

Overlay Wild

Desværre har The Love Boat ikke et overlay wild symbol, men man kan altid håbe det bliver tilføjet dag.

Gevinstoversigt

Gevinstoversigten indeholder alle nødvendige oplysninger om hvad de 14 symboler kan give dig. Klik på yes for at se hvilke symboler der er på The Love Boat og hvor meget de udbetaler. Den største gevinst får du hvis det lykkes at få 5 Captain Merrill Stubing symboler, det udbetaler hele 1000 gange linjeindsatsen. Dr. Adam Bricker er det andet bedste symbol i forhold til gevinsten, her får du ganget din indsats med 400, hvilket stadig er flot. Julie McCoy er det tredje højst betalende symbol som vil give dig 300 gange din indsats. The Love Boat’s fjerde højst betalende symbol er Isaac Washington. Får du 5 af disse symboler, vinder du 200 gange linjeindsatsen. Hvis du får 5 Burl Smith symboler på en aktiv linje, vil din linjeindsats blive ganget med 150. Love List symbolet er det der udbetaler den lavest gevinst, men her får du stadig en fin gevinst på 50 gange din indsats per linje.

The Love Boat online gratis Spil The Love Boat nu 

Indsats Størrelse

The Love Boat lader dig vælge størrelsen af din indsats, og der er adskillige måder at gøre det på:

 • Indsats niveau indstillingen
 • Den kontante værdi af din indsats

På The Love Boat er du nødsaget til at satse på alle 25 linjer. Men til gengæld, er dine vinderchancer større, jo flere linjer du satser på.

På The Love Boat kan indstille indsats niveau til mellem 1 og 1 mønter på hver af de 25 linjer. Med maks. indsats på 1 per linje, kommer din samlede indsats op på mønter per spin. Men husk, jo mere du større din The Love Boat indsats er, jo større en gevinst kan du vinde!

Møntværdien på The Love Boat

Møntværdien er en af de vigtigste LeoVegas indstillinger at kende.

Har The Love Boat multiplikator funktion?

Der er mange video spil som har en gevinst multiplikator. The Love Boat’s 50-1000 gange linjeindsats multiplikator er ikke det samme – er en ekstra feature. The Love Boat har ingen multiplikator feature, men der er The Dream Cruise Jackpot, som er et bonusspil.

Bonusspil og Særlige Features

Hvad tilbyder The Love Boat?

Bonusser på The Love Boat

Absolut! En af de største gevinster på dette video spil kan du udløse under Matchup spillet.Matchup runden bliver aktiveret af det særlige Ship’s Speed Control symbol.

Spil The Love Boat hos LeoVegas 

The Love Boat Gamble Funktion

The Love Boat har ingen gamble funktion. Men det er heller ikke nødvendigt, da Playtech har inkluderet mange andre sjove funktioner som kan give din saldo et skub.

Har The Love Boat Gratis Spins?

Man kan sagtens komme til at forveksle de gratis spins der bliver udløst i et spil, og en gratis spins bonus fra et casino. Men når du tilmelder dig et nyt online casino som LeoVegas, kan man blive tilbudt en bonus med gratis spins. Det kan du få af LeoVegas – hele 50 spins, men de kan ikke bruges på The Love Boat. Så derfor er det heldigt at, Playtech har inkluderet et bonusspil på The Love Boat som indeholder gratis spins. Yderligere, kan man prøve en spillemaskine i en gratis version. Men det kalder man ikke for gratis spins, og får du en vinderkombination – vil gevinsten heller ikke blive tilføjet din spilkonto.

Du kan vinde The Love Doctor free spins på The Love Boat, bare hold øje med 10 spillet.

Playtech har mange spil der tilbyder flere gratis spins end de 10 du kan få på The Love Boat. Måske er det grunden til at LeoVegas tilbyder en ekstra bonus, ved at give nye spillere 50 LeoVegas gratis spins som en velkomstbonus. Men selv med de få gratis spins, giver The Love Boat en anstændig chance for gevinst. Med top gevinst på

Det er nemt at udløse disse The Love Boat free spins. Får du Love Boat Logo symbolet, vil du se The Love Boat aktivere free spins funktionen og belønne dig med op til 10 free spins.

The Love Boat’s Design & Grafik

Playtech designede dette spil som en video spillemaskine. Den har 14 almindelige symboler. Brug kontrolpanelet for at:

 • Se gevinst tabellen
 • Vælge størrelsen af din indsats
 • Vælge auto spil
 • Slå fuldskærm til eller fra
 • Justere niveauet af baggrundsmusikken
 • Slå lyden fra med mute
 • Slå TURBO spin til
 • Læse spillet’s regler i under Info fanen

Spil The Love Boat Online for Penge

The Love Boat kommer nok ikke til at forblænde dig med sin grafik, men måske denne Comedy tema spilleautomat’s jackpot gør.

Sådan spiller man The Love Boat online for rigtige penge:

Opret en LeoVegas konto og spil The Love Boat online for rigtige penge. Det kræver ikke mere end 5 minutter. Således får du oprettet din LeoVegas konto:

 • Gå til LeoVegas’s site
 • Klik på Opret Konto
 • Udfyld de nødvendige informationer
 • Få en 125% velkomstbonus på op til 10000kr på dit første indskud samt 50 free spins og 50kr gratis bonus
 • Foretag en indbetaling på minimum 50kr
 • Nu er du klar til at spille The Love Boat med LeoVegas’s casino penge

LeoVegas Udbetaling

Hvis du vinder på The Love Boat tilføjes pengene din LeoVegas konto med det samme. Udbetaling kan ske via nemt og sikkert gennem Skrill. Bare husk at tjek beløbsgrænsen for din valgte betalingsmetode.

Vælger du at tage imod den 125% LeoVegas velkomstbonus, vil din bonus blive underlagt et omsætningskrav på 35, som skal opfyldes før du kan udbetale din The Love Boat gevinst. Du finder flere oplysninger under LeoVegas’s Vilkår & Betingelser. Men du behøver ikke kigge i The Love Boat’s Info sektion, da det ikke er en del af spillet.

The Love Boat Gratis Version

Til dem der bare vil prøve The Love Boat uden at bruge penge, har LeoVegas en gratis test version. Spil The Love Boat online for sjov på din PC eller mobil.

Med LeoVegas’s spil for sjov funktion, behøver du ikke indbetale. Og er The Love Boat noget for dig, kan du altid foretage en indbetaling. 50kr er det laveste beløb du kan indbetale, men med en møntværdi på kr kan de vare forholdvis længe. Særligt sammen med en 125% LeoVegas bonus uden krav om LeoVegas bonuskode.

Er det muligt at udbetale gevinster når man spiller The Love Boat for sjov?

Vind rigtige penge på The Love Boat spillemaskine, uden at bruge en krone. Det lyder næsten for godt til at være sandt, ikke? Men netop det er muligt med en LeoVegas gratis bonus

LeoVegas Gratis Bonus til at spille The Love Boat

Det er let at få en LeoVegas gratis bonus – bare åben en konto og du vil få 50kr til at satse på The Love Boat. Bonussens gennemspilnings krav er 35x bonus beløbet. Og du kan ikke udbetale bonus pengene før dette er nået. LeoVegas giver dig derfor gratis penge til at spille på dette video spil, men med visse begrænsninger. Hvilket er helt rimeligt.

Er The Love Boat tilgængelig på LeoVegas App?

Svaret er ja. Der er en LeoVegas app som brugere kan bruge for at få adgang til spilleautomater og andre spil via deres mobil. Den er nem at downloade, så du kan spille The Love Boat mobil på iOS, Android, Windows. Du får den samme kvalitets oplevelse som LeoVegas på din computer. De 5 hjul spinder som smurt i den mobile version, og simple grafikken er fejlfri. Det er den samme 93.98% udbetalingsprocent, samme generøse The Love Boat – bare i en mindre version.

Du kan spille The Love Boat når du er på farten, direkte på din iOS enhed. Bare en download LeoVegas’s app i iTunes, så har du alle de underholdende spillemaskiner lige ved hånden.

Android bruger? Skynd dig at hent LeoVegas app i Google Play – både til Android mobil og tablet. Få minutter efter vil du kunne nyde Playtech spilleautomater direkte på din Android enhed.

Vær på vagt, hvis en website prøver at få dig til at købe en The Love Boat eller LeoVegas app, da de nok er falske. Deres app er gratis til alle enheder, så du kan bruge dine penge på The Love Boat.

Spil med Mobil Bonus

Mobile spillemaskiner er kommet for at blive, hvilket gør det endnu mere mærkeligt at LeoVegas ikke tilbyder nogen form for mobil bonus. Som de fleste Playtech fans ved, er bonus til mobil spil en standard del af velkomstbonus tilbudet hos de mange casinoer. Lad os vente og se om LeoVegas i fremtiden vil inkludere en mobil bonus til The Love Boat samt andre TV tema spil.

The Love Boat’s Maksimale Udbetaling

Hvad er den maksimale gevinst du kan få på The Love Boat? Bare kig nærmere på dette TV relaterede spil’s gevinstoversigt ved at klikke knappen. Hvad du vil se, er at Captain Merrill Stubing – det størst udbetalende symbol – vil gange hver mønt du satser per betalingslinje med 1000. Med en indsats på 1 mønter per linje og kr som møntværdi, vil du få mønter hvis 5 af disse symboler lander på en gevinstlinje.

Findes der The Love Boat tricks til at få gevinst?

Der findes ingen The Love Boat tips der forbedre dine odds for at vinde på dette video spil. Det afhænger nemlig af to faktorer: The Love Boat’s udbetalingsprocent og LeoVegas’s house edge. Udbetalingsprocenten er det som The Love Boat’s 5 hjul og 25 linjer udbetaler over en længere periode, mens house edge er det LeoVegas i gennemsnit tjener.

Det er forskelligt fra spil til spil hvor høj udbetalingsprocenten er. På The Love Boat er den 93.98%, hvilket er acceptabelt.

The Love Boat har en tilbagebetalingsprocent på 93.98%, derudover kan du forvente.

Intro til Playtech:

 • Grundlagt: 1999
 • Stifter: Teddy Sagi
 • Hovedkontor: St. George’s Court, 2nd Floor Upper Church Street, Douglas
 • Website: www.Playtech.com
 • Speciale: Gaming Produkter & Software Løsninger, Online & Mobil Gaming Applikationer, Cross-Platform Management System
Spil The Love Boat ved LeoVegas